Güncelleme MIUI 9 Global Kararlı Güncellemesi (02.11.2017)

merlot

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nurat
Cihazım
Redmi7,poco f5
Konular
19
Hocam mıuı 8 e dönülebilir fakat biraz meşakatli, bu sorun ile ilgili yazışmalarım oldu, geliştiricilerin sorundan haberi varmış, ne zaman düzeltirler bilemem, sorun uzun süredir var yanlız, yeni değil.
[doublepost=1511899769,1511898988][/doublepost]Bir günlük MIUI 9 izlenimlerimi paylaşayım, bu arada telefonum mi mix. Telefonumdan mıuı 9 dan önce de son derece memnundum, mıuı 9 bildirim seslerinde şuan sorunlu, güncellemeden önce en ufak bir sorunum yoktu.

Tuşlara atanan görevler çok güzel olmuş, mesela geri tuşuna uzun basınca ekranın kapanması harika olmuş, diger tuş ile son kullanılan uygulamalar arası geçişte çok güzel.

Artık telefonu tamamen sessize almak daha kolay olmuş.

Güç butonuna 2 kere basarak, telefonun kilidini bile açmadan flaşın açılması çok pratik olmuş.

animasyonlar hoş.

Batarya süresini henüz test edemedim, onu da biraz kullandıktan sonra yazarım.

Mi mix'i ilk kullanmaya başlayınca, bir önceki telefonum redmi note 4x e göre kulaklık ses seviyesi çok düşük gelmişti ve bu beni üzmüştü açıkcası, şuan ise ses seviyesi tek kelime ile mükemmel olmuş, bunun düzelmesi teselli oldu bana.

Şimdilik gözüme çarpan yenilikler bunlar.

Daha bir çok eksik olduğu gibi duruyor yanlız, umarım zamanla düzelir bu eksiklerde.

İyi geceler herkese.
tlf yeni aldığım için öncesini bilemem
sorunlarla ilgili tlf'dan geri bildirim yaptım ama ne kadar etkili olur bilmiyorum
geliştiriciler umarım çözüm için bizi fazla bekletmezler

osonmez66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
xioami m5s
Konular
0
yerine oturmamış bu sürümü bu çinli manyaklar ne diye piyasıya sürüyor ya anlamadımki

orochiearth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi4 Prime
Konular
1
Telefonun hakkını Lineageos veriyor renkler ve zevkler tartışılmaz ama o kadar rom yükledim en düzgün çalışan stabil temiz arayüz ve en önemlisi wifi kopması vs yaşamadım kasma donma sıfır miui iyi ama sıkıntıları var normalde TV'ye kablosuz görüntü aktarımı yapamazsın Lineageos tan sonra anında bağlandı bu bile yeterli.
Bu hangi rom aga link atar mısın

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
kimse bilmiyormu bu güncelleme otadan neden gelmedi ???

madmax59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
redmi note 2
Konular
11
kimse bilmiyormu bu güncelleme otadan neden gelmedi ???
Ota güncellemeleri aynı anda tüm kullanıcılara verilmiyor kademe kademe geliyor çok yakında sanada gelir

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
hocam nasıl bi kademe ki bu 1ay oldu :D
birde kullanıcıya göremi cihazın çıkış yılına göremi eğer kullanıcıya göre ise eşimin telefonda kendi hesabımla giriş yaparım ...

madmax59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
redmi note 2
Konular
11
hocam nasıl bi kademe ki bu 1ay oldu :D
birde kullanıcıya göremi cihazın çıkış yılına göremi eğer kullanıcıya göre ise eşimin telefonda kendi hesabımla giriş yaparım ...
Kullanıcı değil bölge ile alakalı

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hasanknts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
0
Arkadaşlar telefonun Mİ5 ve şuan MIUI 7.2.8.0.0 stable sürümünde ve yeni güncellemeyi almadı.Güncelleme gelmeme sebebini yazar mısınız ne yapmam gerek yardım edin.

GigiDatome70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Elvan
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
1
Ben mi 5 Prime kullanıcısıyım ve aldığım günden beri mıuı 8.1.2.0 kararlı sürümünü kullanıyorum ve yeni güncelleme alamıyorum acaba normal mi bu yani şimdiye kadar mıuı 9 gelmesi gerekmez miydi güncelleme olarak

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
bendede görünüyor ama geçen seferki bi ara görünüp kaybolan güncellemenin aynısı.
beklemekte yarar var
donanımhaber forumunda yapıp sonra yeniden güncelleme kontrol edince 1.3gb güncelleme alan var ama
hatalı olanı yeniden verdilerse sıkıntı.
xiaomi eline yüzüne bulaştırdı bu güncelleme işini.
bu arada şahsi fikrimdir (donanım haber forumları burdan çok daha aktif açıkçası)

vay zenfone5 mağduru ustam Mi Türkiyede sizi görmek ne güzel.clap~~ Sende biliyorusun ki güncelleme işi tüm firmaların korkulu rüyası. Bakınız Mi de birde developer güncelleme varya. işte inanın o size göre değil, sizi hep sinir eder. hata hep var, olacakta.
Çünkü Şooomi de mıncıklama hiç bitmez. Hep macera hep maceragiggle~~

Üst Alt