- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Xiaomi mi mix 3
- Konular
- 26
magisk flashlayan oldu mu? ben sorunsuz flasliyorum ama magisk uygulamasına girince magisk bulunmuyor diyor..
En son sürümü v3 başka güncelleme almayacakmış final sürümü v3 kurarsınız güncelleme yapmaya gerek kalmazPeki Hocam Normal Güncelleme Gibi Güncelleme Alıyormu Yoksa Romla İndirip Tekrarmı Güncelliyoruz.
Hangi sürümünü flashliyorsunuz?magisk flashlayan oldu mu? ben sorunsuz flasliyorum ama magisk uygulamasına girince magisk bulunmuyor diyor..
25.2 denedim en son yine olmadi. Bundan once 2-3 farkli surumu denemistim.En son sürümü v3 başka güncelleme almayacakmış final sürümü v3 kurarsınız güncelleme yapmaya gerek kalmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi sürümünü flashliyorsunuz?
En son surumu denedim calisti.magisk flashlayan oldu mu? ben sorunsuz flasliyorum ama magisk uygulamasına girince magisk bulunmuyor diyor..
En son surumu denedim calisti.
Bende oyle yaptim. Uygulama actim indirip yukledi.yok hocam ben 22-23-24-25 hepsini denedim çalışmıyor.. orangefox üzerinden flasladığımda sıkıntısız yükleniyor ama apk yı açtığım zaman yuklu değil gösteriyor. apk üzerinden kurtarma modu ile yüklemeye çalıştığımda dosya desteklenmiyor diyor. (ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ama daha önce hep böyle yapıyordum)
Root atınca ne yapacaksınız rootla yanlış anlamayın merak ettim25.2 denedim en son yine olmadi. Bundan once 2-3 farkli surumu denemistim.
Bende düşünüyorum başka rom siz hangisine geçeceksinizBen başka rom'a geçeceğim akıcılık konusunda kötü bir rom bastığın şey celerom işlemci gibi bekletiyor.
Ben evo x kullanıyordum fakat bir türlü aşırı ısınma sorunlarından kurtulamadım.Aynen rom bayagi yavas. Arayuz sanki 30hz de calisiyor. Tepki hizi cok dusuk.
Syberia kullaninca farkettim.
Yanlış alıntı yapmışımRoot atınca ne yapacaksınız rootla yanlış anlamayın merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende düşünüyorum başka rom siz hangisine geçeceksiniz