Hocam indirmiş olduğunuz Magisk dosyasının adını "uninstall.zip" olarak değiştirin ve twrp üzerinden tekrar yükleyip sistemi yeniden başlatın. Daha sonra ismini değiştirmiş olduğunuz dosyayı tekrardan "Magisk-v25.2.zip" şeklinde yazın ve yeniden yükleyin. Aynı durum bende de mevcuttu bu şekilde yaparak çözdüm.yok hocam ben 22-23-24-25 hepsini denedim çalışmıyor.. orangefox üzerinden flasladığımda sıkıntısız yükleniyor ama apk yı açtığım zaman yuklu değil gösteriyor. apk üzerinden kurtarma modu ile yüklemeye çalıştığımda dosya desteklenmiyor diyor. (ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ama daha önce hep böyle yapıyordum)
Global rom hiç kullanmadım hocam sürekli eu kullandım. Hız olarak 12 sürümü daha iyi ama özelleştirme ve yenilik bakımından bu romu kullanabilirsiniznormal global rommu iyi yoksa bu rom hız bakımından iyimi
V3 kullaniyorum.memnunum aslinda. Bunda ne gibi bir degisiklikler var acaba.neler guncellendi.birde iki link var sanirim gorsel degisiklikler.normal orjinal gibi gorunen hangisi ?V4 çıktı arkadaşlar, yüklemek isteyenler için konuya eklenmiştir...
Hocam drive indirmeye izin vermiyor, megaya yükleme imkanınız var mıV4 çıktı arkadaşlar, yüklemek isteyenler için konuya eklenmiştir...
Ben V4 yükledim ve V3 ile arasında hiç bir fark göremedim.V3 kullaniyorum.memnunum aslinda. Bunda ne gibi bir degisiklikler var acaba.neler guncellendi.birde iki link var sanirim gorsel degisiklikler.normal orjinal gibi gorunen hangisi ?
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam drive indirmeye izin vermiyor, megaya yükleme imkanınız var mı
Hocam drive indirmeye izin vermiyor, megaya yükleme imkanınız var mı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Orijinal gibi görünen "Stock Build" olan hocam.V3 kullaniyorum.memnunum aslinda. Bunda ne gibi bir degisiklikler var acaba.neler guncellendi.birde iki link var sanirim gorsel degisiklikler.normal orjinal gibi gorunen hangisi ?
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi