Eyvallah hocam eline sağlıkMega linki eklendi arkadaşlar.
Guncelleme nasil yapılıyor yoksa sifirdan mi atcaz cok dosya ya var v3 deyimV4 çıktı arkadaşlar, yüklemek isteyenler için konuya eklenmiştir...
Hiç bir şey yapmadan üstüne flashlayın(dirty flash) ben öyle yaptım, kaybolan eksilen bir şey olmadıGuncelleme nasil yapılıyor yoksa sifirdan mi atcaz cok dosya ya var v3 deyim
Telefon kapalı iken şarj olmuyor sanırım, ayrıca şarjı bitince daha büyük sıkıntı.Eyvallah hocam eline sağlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatalar kısmındaki kapalı şarj nedir hocam, nasıl bir hata
Hocam bildiğim kadarıyla şarjı biterse kabloyu takınca ekran açılıyor ve şarj başlıyor. Telefon kapalıyken şarj edemiyorsunuz sadece. Dolayısıyla şarj 0 a düşüp telefon kapansa dahi sorun yok. Yanlışsam düzeltin lütfen.Telefon kapalı iken şarj olmuyor sanırım, ayrıca şarjı bitince daha büyük sıkıntı.
Olabilir hocam inanın hiç denemedim ama bir ara tecrübe etmek lazımHocam bildiğim kadarıyla şarjı biterse kabloyu takınca ekran açılıyor ve şarj başlıyor. Telefon kapalıyken şarj edemiyorsunuz sadece. Dolayısıyla şarj 0 a düşüp telefon kapansa dahi sorun yok. Yanlışsam düzeltin lütfen.
Ornagefox la hallettim hocam elinize sağlık,Orangefox deneyin hocam.