Root istiyorsanız magisk kuracaksınız hocam.Magisk kurmamıza gerek yok mu bu romda
teşekkür ederimRoot istiyorsanız magisk kuracaksınız hocam.
Bu rom kurdum ama altta ki arama barı yok edemiyoum. Xiaomi search apk yukledim yine değişen bisey olmadi. Ana ekranda Asagidan yukari kaydirarak telefon icinde arama yapiliyordu, o da çalışmıyor. Ne yapabilirim acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam son bişey ona göre yüklücem kapalı iken sarj oluyor mu çünkü benim tel şarj konusunda hep kapanıyor öyle takıyorum şarj aMiui nin kendi uygulamaları hocam.
Valla hocam dediklerine göre kapalı iken taktıgında telefon direk kendini açıyormuş kapalı iken şarj olmuyor yaniHocam son bişey ona göre yüklücem kapalı iken sarj oluyor mu çünkü benim tel şarj konusunda hep kapanıyor öyle takıyorum şarj a
Telefon kapandı diyelim şarj a taktım ya açılıyor yani dmi açılıp şarj oluyor. Yoksa çok kötü olur ya .Valla hocam dediklerine göre kapalı iken taktıgında telefon direk kendini açıyormuş kapalı iken şarj olmuyor yani
Evet acılıp şarj oluyorTelefon kapandı diyelim şarj a taktım ya açılıyor yani dmi açılıp şarj oluyor. Yoksa çok kötü olur ya .