Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMIUI 13 XTBUi_V2 Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro MIUI 13 Türkçe
Selam tekrar, romu sabah kurdum denedim romda hata yok genel olarak miui isteyen kurabilir ama uygulama açılış hızları miui 12 ye göre yavaş geldi bana. Yani basıyorsun biraz bekleyip açıyor gibi. Animasyonlar kapalı ve format data ile kurdum. Ama rom baya stable gözüküyor. Miui 12 ile 13 arasında hiçbir fark yok sadece bildirim paneli o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu unutmuşum, İnternette gezinme hızında ciddi artış var sayfalar çok hızlı yükleniyor. Chrome kullanıyorun
ghost romunu yapanlar bu romun üstüne yazı atıp atan kişiler, zannımca daha çok küçükler. vietnam gruplarında konuşmalarını bulup global k20p grubunda ifşalamıştım bu kişileri ancak ghost romunun postunu silmediler onun yerine xtbyi de paylaştılar ancak ikisi de aynı base, yani aynı altyapıdalar. performans, alıcılık konusunda çok yakınlar hangisi hoşunuza giderse onu kullanın.