- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Redwood
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 58
Teşekkür ederim fikriniz için hocamSiz bilirsiniz hocam ben öneri sundum![]()
Teşekkür ederim fikriniz için hocamSiz bilirsiniz hocam ben öneri sundum![]()
Ne demekTeşekkür ederim fikriniz için hocam
Hocam ekran süresi ile alakalı ben hep yarıya yakın şarja takıyorum o yüzden tam net bir rakam elde etmedim şu an %69 sarj oranı 2 saat 22 dk ekran süresi almışımKaç saat ekran süresi aldınız?
Deodexten sıkılmaya başladım niye bilmiyorum. Geçmeye değer diyorsanız geçeceğim bu roma
Aksine Android 10 kullanıyorsanız olabilir.Android 10 brick önlemi içermez hocam cfw romlar hariç.Hocam ekran süresi ile alakalı ben hep yarıya yakın şarja takıyorum o yüzden tam net bir rakam elde etmedim şu an %69 sarj oranı 2 saat 22 dk ekran süresi almışım
Aynı problemden dolayı bende değiştirmek istedim ve bu roma geçtim.Eğer şu an deodex'in android 10 için olan versiyonunu kullanıyorsanız twrp üzerinden konuyu açan arkadaşın anlattığı şekilde direkt bu roma geçiş yapabilirsiniz. Brick vs. gibi bir durum olacağını zannetmiyorum şayet android 10 kullanıyorsanız.
Android 9'a düşürüp sonra bu rom'u mu kurmak gerekir hocam o zaman? Miui12 Android 10 Global yüklü şuan cihazımda ?Aksine Android 10 kullanıyorsanız olabilir.Android 10 brick önlemi içermez hocam cfw romlar hariç.
Hayır hocam hiç bir şekilde kalmaz.Eğer brickten korkuyorsanız ya Android 9 stock rom kullanacaksınız tabi üzerine kendiniz brick önlemi alarak,yada hocam cfw rom kuracaksınız fakat onlar aosp oluyor haberiniz olsun.Şimdi sakın ama gelipte android 10 bir roma brick önlemi almayı denemeyin telefon brick olur diye düşünüyorum.Android 9'a düşürüp sonra bu rom'u mu kurmak gerekir hocam o zaman? Miui12 Android 10 Global yüklü şuan cihazımda ?
Hocam Android 9 mu kurdunuz Android 10 mu?Hadi bakalım kuruyorum inşAllah başarılı oluruzYeniden başlatıyorum şuan kurulum oldu brick olmaz inş
![]()
Android 10 üzerinden kurulumu yaptım ve şuan brick falan olmadı hocam herhangi bir sorunlara karşılaşmadımHocam Android 9 mu kurdunuz Android 10 mu?