Rom MIUI 12 Repack by greeshan

sercangumus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Gümüş
Cihazım
R. Note 8 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
3
Deneyiminizi bizlere aktarabilir misiniz acaba?
Hocam şu an belli bariz bir sıkıntı mevcut değil.Herşey stabil şekilde çalışıyor.Tabi çok oyun vs. takılan bi insan değilim o konularda yorum yapamam fakat sadece en üstteki saat vs. nin olduğu bildirim çubuğunda bir kere herşey üst üste bindi kapatıp açtıktan sonra onun dışında da problem yaşamadım. Merak ettikleriniz varsa bakıp cevap verebilirim.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Hocam şu an belli bariz bir sıkıntı mevcut değil.Herşey stabil şekilde çalışıyor.Tabi çok oyun vs. takılan bi insan değilim o konularda yorum yapamam fakat sadece en üstteki saat vs. nin olduğu bildirim çubuğunda bir kere herşey üst üste bindi kapatıp açtıktan sonra onun dışında da problem yaşamadım. Merak ettikleriniz varsa bakıp cevap verebilirim.
Özelleştirme olarak nasıl hocam ve bug veya donma gibi sorunlar oldu mu hiç

sercangumus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Gümüş
Cihazım
R. Note 8 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
3
Valla özelleştirme olarak zaten konuyu açan hocam bahsetmiş ben açıkcası tema vs. hiç kullanmadım ama deodex'den çok bir farkı yok deodex'de olan çoğu özellik bundada mevcut, akıllı ağ ayarı,kapatma menüsü detaylandırma vs. pil kullanımı sanırım bunda bir tık daha fazla oda miui 12 kaynaklıdır diye düşünüyorum.Ekstradan geliştirici arkadaş yapacağı güncellemeler için güncelleme kontrol ekranı da koymuş.Bu da bence destek verilmeyen deodex'e oranla bir artı olarak düşünebilirsiniz bunuda.Oyun performansını bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben bug veya donmaya rastlamadım hiç.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Valla özelleştirme olarak zaten konuyu açan hocam bahsetmiş ben açıkcası tema vs. hiç kullanmadım ama deodex'den çok bir farkı yok deodex'de olan çoğu özellik bundada mevcut, akıllı ağ ayarı,kapatma menüsü detaylandırma vs. pil kullanımı sanırım bunda bir tık daha fazla oda miui 12 kaynaklıdır diye düşünüyorum.Ekstradan geliştirici arkadaş yapacağı güncellemeler için güncelleme kontrol ekranı da koymuş.Bu da bence destek verilmeyen deodex'e oranla bir artı olarak düşünebilirsiniz bunuda.Oyun performansını bilmiyorum.

Kaç saat ekran süresi aldınız?

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58

Deodexten sıkılmaya başladım niye bilmiyorum. Geçmeye değer diyorsanız geçeceğim bu roma

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Deodexten sıkılmaya başladım niye bilmiyorum. Geçmeye değer diyorsanız geçeceğim bu roma
Hocam geçesekseniz ben cfw rom öneririm.A10 olmasına rağmen güzel pil performans var ve ayrıca brick önlemine sahip.Bu Custom romlar genel olarak brick önlemi içermiyor ben Q11 Clean sayesinde cihazımı Hard brick etmiştim

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Hocam geçesekseniz ben cfw rom öneririm.A10 olmasına rağmen güzel pil performans var ve ayrıca brick önlemine sahip.Bu Custom romlar genel olarak brick önlemi içermiyor ben Q11 Clean sayesinde cihazımı Hard brick etmiştim
Google tabanlı romları sevemiyorum hocam ya ondan miui tabanlı kullanıyorum hep

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Google tabanlı romları sevemiyorum hocam ya ondan miui tabanlı kullanıyorum hep
Siz bilirsiniz hocam ama dediğim gibi bunlarda brick önlemi yok olunca bootrom oluyor kurtulusunuz.Onda da yetkili hesap gerekiyor maalesef.O yüzden geçecekseniz herhangi bir A9 Stock Rom geçin ona da brick önlemi alın sonra istediğinizi yapın benim önerim budur

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Siz bilirsiniz hocam ama dediğim gibi bunlarda brick önlemi yok olunca bootrom oluyor kurtulusunuz.Onda da yetkili hesap gerekiyor maalesef.O yüzden geçecekseniz herhangi bir A9 Stock Rom geçin ona da brick önlemi alın sonra istediğinizi yapın benim önerim budur
Henüz brick olayıyla karşı karşıya kalmadım zaten çok rom değiştiren bir insan değilim ondan dolayı şu anlık böyle kalsın biraz daha :D

Üst Alt