Rom MIUI 12 Repack by greeshan

sercangumus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Gümüş
Cihazım
R. Note 8 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
3
Aksine Android 10 kullanıyorsanız olabilir.Android 10 brick önlemi içermez hocam cfw romlar hariç.
Hocam ben sıkıntı yaşamadım eğer diyorsanız ki sakattır sıkıntılıdır o zaman bilemem doğrudur ben işin o kadar tekniğine hakim değilim. Zaten konuyu açan arkadaşta direkt geçilebileceğinden bahsetmişti ondan dolayı geçebileceğini söyledim arkadaşa ben ama sakat bir durumsa sorumluluk bize ait değil :)

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Android 10 üzerinden kurulumu yaptım ve şuan brick falan olmadı hocam herhangi bir sorunlara karşılaşmadım :)
Android 10 üzerinden kurulumu nasıl yaptınız anlamadım ne dediğinizi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben sıkıntı yaşamadım eğer diyorsanız ki sakattır sıkıntılıdır o zaman bilemem doğrudur ben işin o kadar tekniğine hakim değilim. Zaten konuyu açan arkadaşta direkt geçilebileceğinden bahsetmişti ondan dolayı geçebileceğini söyledim arkadaşa ben ama sakat bir durumsa sorumluluk bize ait değil :)
Hocam bu Custom romlar brick önlemi içermiyor ama deodex A9 içeriyor diye biliyorum

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu Custom romlar brick önlemi içermiyor ama deodex A9 içeriyor diye biliyorum
Android 10 dan android 10 a geçiş yaparken cihaz brick olmaz hocam sadece uyumsuz twrp ile uyumsuz rom atarsanız brick olur ben hep Android 10 rom kullandığım için hiçbir zaman brick olmadı cihazım

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Android 10 dan android 10 a geçiş yaparken cihaz brick olmaz hocam sadece uyumsuz twrp ile uyumsuz rom atarsanız brick olur ben hep Android 10 rom kullandığım için hiçbir zaman brick olmadı cihazım
Doğrudur fakat ki yine de cihaz brick olma riskini çok yüksek şekilde taşıyor,bu yüzden ben cfw ve stock A9 dışına çıkmıyorum artık :)

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Doğrudur fakat ki yine de cihaz brick olma riskini çok yüksek şekilde taşıyor,bu yüzden ben cfw ve stock A9 dışına çıkmıyorum artık :)
Sürekli rom değiştiren biri olsaydım dediğiniz ben de yapardım ama bir romu 6 aya yakın kullanıyorum ve hep a10 olduğu için sorun olmuyor

sercangumus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Gümüş
Cihazım
R. Note 8 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
3

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81

Yani hocam android 10 dan android 10 a kurulum yaptım android 10 cihazım ve bu rom u kurdum bir sıkıntı olmadı gecikme vs vs.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Üst Alt