- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
Siz bilirsiniz hocam ne diyeyimYa kurulu düzeni bozmak istemiyorum![]()
Deodexten de sıkıldım ya bunu kurarım artık
Siz bilirsiniz hocam ne diyeyimYa kurulu düzeni bozmak istemiyorum![]()
Deodexten de sıkıldım ya bunu kurarım artık
Bildirim paneli türünü değiştirin. Android ise MIUI deneyin MIUI ise AndroidRomda şöyle bir sıkıntı var bildirim panelinde mesela whatsapp'tan 2 kişi yazdığın da neler yazdığını görmek için uzatamıyorum ya da sadece birine cevap vermek istiyorsam bildirim panelinden WhatsApp a girmeden yapamıyorum ama tek kişi mesaj atınca yapabiliyorum bu benim için büyük bir sıkıntı konuşmak istemediğim insanlar son görüşmenin değiştiğini görmesin diye yukarıdan konuşmak istediğim kişilerle ne güzel konuşuyordum diğerlerine de görüldü atmak zorunda kalmıyordu üzdü bu olay![]()
Denemiştim ikisinde de aynı oluyor ne yazık kiBildirim paneli türünü değiştirin. Android ise MIUI deneyin MIUI ise Android
Biraz araştırayım çözümü size söylerimDenemiştim ikisinde de aynı oluyor ne yazık ki
Valla sabahtan beri bakınıyorum hocam ne yaptıysam çare olmadı birde siz bakın umarım bulunur ufak detaylar ama önemli detaylar bunlarBiraz araştırayım çözümü size söylerim
Deodexten geçilir mi hocam sizceAz önce romu yükledim. Bildiğin eu stabil olmuş. Greeshan yapmış gerçekten. Bu da mı diyor insan bazı yerlerde. İlmek ilmek işlenmiş
MIUI 11 de bu sorun var mıydı hocam sanki MIUI 12de olan bir sorun ya da özellik diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilirValla sabahtan beri bakınıyorum hocam ne yaptıysam çare olmadı birde siz bakın umarım bulunur ufak detaylar ama önemli detaylar bunlar![]()
Pil performansı bekliyorsan bence geçmemelisin deodex hala en iyisi bu konuda. Ama stabillik falan gayet iyi gayet akıcı globalden geçtim henüz bir sorun göremedimDeodexten geçilir mi hocam sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MIUI 11 de bu sorun var mıydı hocam sanki MIUI 12de olan bir sorun ya da özellik diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir