Rom MIUI 12 Repack by greeshan

sercangumus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan Gümüş
Cihazım
R. Note 8 Pro
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
3
Kaç saat ekran süresi aldınız?
Hocam ekran süresi ile alakalı ben hep yarıya yakın şarja takıyorum o yüzden tam net bir rakam elde etmedim şu an %69 sarj oranı 2 saat 22 dk ekran süresi almışım

Deodexten sıkılmaya başladım niye bilmiyorum. Geçmeye değer diyorsanız geçeceğim bu roma

Aynı problemden dolayı bende değiştirmek istedim ve bu roma geçtim.Eğer şu an deodex'in android 10 için olan versiyonunu kullanıyorsanız twrp üzerinden konuyu açan arkadaşın anlattığı şekilde direkt bu roma geçiş yapabilirsiniz. Brick vs. gibi bir durum olacağını zannetmiyorum şayet android 10 kullanıyorsanız.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Hocam bende geçeceğim miui 12 global kullanıyorum cihazım android 10 ve twrp yüklü kera hocamın kurulum aşamasını takip ederek yapmam yeterli midir? Herhangi bir brick önlemim vs. yok çünkü :) Brick olmasını istemiyorum cihazımın..

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Hocam ekran süresi ile alakalı ben hep yarıya yakın şarja takıyorum o yüzden tam net bir rakam elde etmedim şu an %69 sarj oranı 2 saat 22 dk ekran süresi almışım

Aynı problemden dolayı bende değiştirmek istedim ve bu roma geçtim.Eğer şu an deodex'in android 10 için olan versiyonunu kullanıyorsanız twrp üzerinden konuyu açan arkadaşın anlattığı şekilde direkt bu roma geçiş yapabilirsiniz. Brick vs. gibi bir durum olacağını zannetmiyorum şayet android 10 kullanıyorsanız.
Aksine Android 10 kullanıyorsanız olabilir.Android 10 brick önlemi içermez hocam cfw romlar hariç.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Aksine Android 10 kullanıyorsanız olabilir.Android 10 brick önlemi içermez hocam cfw romlar hariç.
Android 9'a düşürüp sonra bu rom'u mu kurmak gerekir hocam o zaman? Miui12 Android 10 Global yüklü şuan cihazımda ?

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Android 9'a düşürüp sonra bu rom'u mu kurmak gerekir hocam o zaman? Miui12 Android 10 Global yüklü şuan cihazımda ?
Hayır hocam hiç bir şekilde kalmaz.Eğer brickten korkuyorsanız ya Android 9 stock rom kullanacaksınız tabi üzerine kendiniz brick önlemi alarak,yada hocam cfw rom kuracaksınız fakat onlar aosp oluyor haberiniz olsun.Şimdi sakın ama gelipte android 10 bir roma brick önlemi almayı denemeyin telefon brick olur diye düşünüyorum.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
81
Hadi bakalım kuruyorum inşAllah başarılı oluruz :) Yeniden başlatıyorum şuan kurulum oldu brick olmaz inş :D

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

Bergee