Bilgim yok maalesef. Romu yapan kişi bu konu hakkında bilgi vermemiş.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.yeni kamera var mı?
Videolar için Google Play'den mi video yu indirip kurun bazı romlarda dahili video izleme programı bulunmuyorHava durumu, videoları açamıyorum.
Siyah yazı bildirim yazıları siyah olunca görünmüyor.bunları yapabilir misiniz.
onu düzeltmeyi de anlattım? Dark mode kullanın sorun çözülür.Gelmiş geçmiş en iyi rom kesinlikle kurmanız gerekiyor lakin tek kusuru bildirim penceresi çok karanlık bildirimleri görmek çok zor.
Ustad dark mode gözüme zarar veriyor keşke bir çözümü olsaydı çok güzel bir rom ama sırf o yüzden eu roma döndüm.beklemedeyim umarım bir güncelleme yapılır diye umut ediyorum.onu düzeltmeyi de anlattım? Dark mode kullanın sorun çözülür.
tema değişikliği yaparak deneyebilirdin. Siz bilirsiniz.Ustad dark mode gözüme zarar veriyor keşke bir çözümü olsaydı çok güzel bir rom ama sırf o yüzden eu roma döndüm.beklemedeyim umarım bir güncelleme yapılır diye umut ediyorum.
Teşekkürler ustad emeğine sağlık güzel paylaşımlar yapıyorsunuz.tema değişikliği yaparak deneyebilirdin. Siz bilirsiniz.