rom u kurdum hocam cihaz hızlı fakat bazı seyler ters mesela mesaj geldiğin de bildirim simsiyah kontrol panel de bildirimler net değil görünmüyor safynet hatası alıyorum karanlık mod kullanmıyorum normal mod da belirtiğim şeylerYok hocam.
Doğrudur hocam. Zaten yorumları okuduysanız benzer şikayetler var. Bildirimler için maalesef karanlık mod harici çözüm yok. Bu arada SafetyNet problemi bütün romlar da var. Sadece bazı romlar hariç.rom u kurdum hocam cihaz hızlı fakat bazı seyler ters mesela mesaj geldiğin de bildirim simsiyah kontrol panel de bildirimler net değil görünmüyor safynet hatası alıyorum karanlık mod kullanmıyorum normal mod da belirtiğim şeyler
Hocam siz şuan bu romu mu kullanıyorsunuz ? pil ve performans açısından en iyi MIUI rom hangisidir ?Doğrudur hocam. Zaten yorumları okuduysanız benzer şikayetler var. Bildirimler için maalesef karanlık mod harici çözüm yok. Bu arada SafetyNet problemi bütün romlar da var. Sadece bazı romlar hariç.
yaklaşık bir hafta kullandım bu romu ve çok beğendim açıkçası.Hocam siz şuan bu romu mu kullanıyorsunuz ? pil ve performans açısından en iyi MIUI rom hangisidir ?
Hocam peki bildirim kısmı tema ile değişmiyormuhiç bir problem yok.
Şuan bundamısınızsürekli olarak dark mode kullandığım için denemedim.