Rom MIUI 12.6 | MIUI BANGSAT | Redmi Note 9S / 9 Pro Curtana-Joyeuse / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
rom u kurdum hocam cihaz hızlı fakat bazı seyler ters mesela mesaj geldiğin de bildirim simsiyah kontrol panel de bildirimler net değil görünmüyor safynet hatası alıyorum karanlık mod kullanmıyorum normal mod da belirtiğim şeyler

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
rom u kurdum hocam cihaz hızlı fakat bazı seyler ters mesela mesaj geldiğin de bildirim simsiyah kontrol panel de bildirimler net değil görünmüyor safynet hatası alıyorum karanlık mod kullanmıyorum normal mod da belirtiğim şeyler
Doğrudur hocam. Zaten yorumları okuduysanız benzer şikayetler var. Bildirimler için maalesef karanlık mod harici çözüm yok. Bu arada SafetyNet problemi bütün romlar da var. Sadece bazı romlar hariç.

acekiller

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Doğrudur hocam. Zaten yorumları okuduysanız benzer şikayetler var. Bildirimler için maalesef karanlık mod harici çözüm yok. Bu arada SafetyNet problemi bütün romlar da var. Sadece bazı romlar hariç.
Hocam siz şuan bu romu mu kullanıyorsunuz ? pil ve performans açısından en iyi MIUI rom hangisidir ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam siz şuan bu romu mu kullanıyorsunuz ? pil ve performans açısından en iyi MIUI rom hangisidir ?
yaklaşık bir hafta kullandım bu romu ve çok beğendim açıkçası.
Sürekli olarak yeni çıkan romları test ettiğim ve güzel olanları sizlerle paylaştığım için, uzunca süre rom kullanamıyorum maalesef. Şuan için kullandığım rom alltaki linte yer alıyor.

izolluofficial02

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Salih
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
22
Hocam güvenlik uygulamasında tarama kısmında bir sıkıntı yok umarım