- Adım
- ali osman
- Cihazım
- Mi 9 t
- Konular
- 12
hocam youtube videomda detaylı şekilde izah etmiştim. Çoğu xiaomi uygulamaları yüklü değil. Ben gerekli olanları paylaştım zaten. Yani bunların haricinde hava durumu, video oynatıcısı gibi uygulamalar da yer almıyor. Ben şahsen kullanmadığım için pek dikkat etmedim.Ustad yükleme yaptım.video izlenme ekranına gelince dosya yöneticisi ne yönlendiriyor.
Ayrıca viper sürücü bulunamadı diyor ve telefon yeniden başlatılıyor
Hocam eline sağlık güzel rom olmuş teşekkür ederizRomun Detaylı Şekilde Yükleme Adımları konu içeriğine yüklenmiştir. Konu güncellenmiştir.
rica ederim hocam.Hocam eline sağlık güzel rom olmuş teşekkür ederiz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eksiklikleri söylersek insanlar ona göre hareket eder.hocam youtube videomda detaylı şekilde izah etmiştim. Çoğu xiaomi uygulamaları yüklü değil. Ben gerekli olanları paylaştım zaten. Yani bunların haricinde hava durumu, video oynatıcısı gibi uygulamalar da yer almıyor. Ben şahsen kullanmadığım için pek dikkat etmedim.
eksiklikten kastınız nedir? Ben bunları portlayarak düzeltebilirim belki.Eksiklikleri söylersek insanlar ona göre hareket eder.
Diğer bir husus rom güzel stabil ama üç beş eksiklik var geliştirici bunları düzeltirse müthiş olur diyorum
Hava durumu, videoları açamıyorum.eksiklikten kastınız nedir? Ben bunları portlayarak düzeltebilirim belki.
Hocam ben de ki ayarları attım. Önceki yorumlarda yer alıyor. Siyah yazı vs. yok bende. Ayrıca Google üzerinden Hava durumu uygulaması indirebilirisiniz. İlla xiaomi hava durumu istiyorsanız onu da indirebilirsiniz.Hava durumu, videoları açamıyorum.
Siyah yazı bildirim yazıları siyah olunca görünmüyor.bunları yapabilir misiniz.