Rom MIUI 12.6 | MIUI BANGSAT | Redmi Note 9S / 9 Pro Curtana-Joyeuse / 9 Pro Max / Poco M2 Pro (Miatoll)

cilgingitar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
25
Önceki çıkan sürüm dediğinizle doğru fakat içeriği tamamen değiştirip sunulduğu için ben konunuz dışında oluduğu için paylaştım. Sizler aynı port romun devamı olduğunu beyan ediyorsunuz fakat önceki yorumumda da beyan ettiğim gibi ben sizin sorunuza yetkili veya rom sahibi tarafından cevap yazıldığını görmedim. Eğer dilerseniz daha önce paylaşmış olduğunuz romun konu linkini bırakın bende bu iki romun içeriğine bakayım. Direkt olarak romu çıkarıp içeriğine bakacağım.
Yapımcının kanalından bakabilirsiniz hocam. Bu yapımcının işi zaten portlanan eu romu düzenleyip iyi hale getirmek değil mi ? Tabi ki farklı olacak. Her sürümde bir şeyler katıyor zaten roma. Zaten tek bir tane port var ana rom olarak.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam ellerinize emeğinize sağlık çok beğendim fakat lütfen birbirinizin konularina dikkat ederek konu açın lütfen. Bu iki hocamız arasında gördüğüm 2. Çakışma oluyor.

Birbirinizin konularina dikkat etmenizi ve gerekiyor ise işbirliği yaparak konu açmanızı rica ediyorum. 3. Defa tekerrür ettiğinde üzülerek mükerrer konuyu ne kadar emek verilmiş olursa olsun kapatacağım. Bu durum arttığında Bilgi bölünmesi ve zaman kaybı yaratır. cilgingitar KURTOGLU-

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam ellerinize emeğinize sağlık çok beğendim fakat lütfen birbirinizin konularina dikkat ederek konu açın lütfen. Bu iki hocamız arasında gördüğüm 2. Çakışma oluyor.

Birbirinizin konularina dikkat etmenizi ve gerekiyor ise işbirliği yaparak konu açmanızı rica ediyorum. 3. Defa tekerrür ettiğinde üzülerek mükerrer konuyu ne kadar emek verilmiş olursa olsun kapatacağım. Bilgi bölünmesi ve zaman kaybı yaratır. cilgingitar KURTOGLU-
Daha önce de beyan ettiğim üzere ben hiç kimsenin konusunun üzerine konu açmam. Konu sahibi olan arkadaşımıza da ilettim. Konu içeriği, daha doğrusu rom içeriği tamamen değiştirildiği için paylaştım. Base alınan port rom kullanılmış olabilir, bu zaten çoğu romda böyle. Beğenilen bir rom üzerine port olarak adlandırdığımız eklentiler, içerikler eklenerek yenisi ortaya çıkarılıyor. Benim kendi düzenlemem adı altında paylaştığım romda öyle. Performansından memnun olduğunuz romun içeriğini değiştirip paylaşınca aynı rom olmuyor. Fakat illa benim konum vs. gibi sorunlar hala uzatılacaksa konuyu silebilirsiniz. Ben kendisinin daha önce paylaşmış olduğu romun ve benim paylaşmış olduğum romun içeriğini tamamen açıp bakabilirim. Romu ayırıp komutlarından tutunda içeriğine kadar bakabilirim. Konunun uzatılmasını istemiyorum. Keza ben bile isteye bu tarz işlemler yapmıyorum. Geçen ki konuda haklıydınız ona kesinlikle karşı çıkmadım. Konuyu da uzatmadım.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hiç sorun yok hocam. Dediğim gibi, ikiniz de pırlanta gibi insanlarsiniz. İkiniz için de konuşuyorum Çok güzel icerikleriniz var saygı duyuyor ve imrenerek izliyorum. Fakat işbirliği yapmanız hem konuların faydası bakımından hem de forumumuz selameti nezdinde daha da güzel olur. :)
Daha önce de beyan ettiğim üzere ben hiç kimsenin konusunun üzerine konu açmam. Konu sahibi olan arkadaşımıza da ilettim. Konu içeriği, daha doğrusu rom içeriği tamamen değiştirildiği için paylaştım. Base alınan port rom kullanılmış olabilir, bu zaten çoğu romda böyle. Beğenilen bir rom üzerine port olarak adlandırdığımız eklentiler, içerikler eklenerek yenisi ortaya çıkarılıyor. Benim kendi düzenlemem adı altında paylaştığım romda öyle. Performansından memnun olduğunuz romun içeriğini değiştirip paylaşınca aynı rom olmuyor. Fakat illa benim konum vs. gibi sorunlar hala uzatılacaksa konuyu silebilirsiniz. Ben kendisinin daha önce paylaşmış olduğu romun ve benim paylaşmış olduğum romun içeriğini tamamen açıp bakabilirim. Romu ayırıp komutlarından tutunda içeriğine kadar bakabilirim. Konunun uzatılmasını istemiyorum. Keza ben bile isteye bu tarz işlemler yapmıyorum. Geçen ki konuda haklıydınız ona kesinlikle karşı çıkmadım. Konuyu da uzatmadım.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hiç sorun yok hocam. Dediğim gibi, ikiniz de pırlanta gibi insanlarsiniz. İkiniz için de konuşuyorum Çok güzel icerikleriniz var saygı duyuyor ve imrenerek izliyorum. Fakat işbirliği yapmanız hem konuların faydası bakımından hem de forumumuz selameti nezdinde daha da güzel olur. :)
Güzel düşünceleriniz ve sözleriniz için teşekkür ederim. :)
cilgingitar hocama saygı duyuyorum kesinlikle, foruma ilk geldiğimde kendisinden çok fazla şey öğrendim. Bu tarz basit şeyler yüzünden kendisiyle aramda sorunlar oluşsun istemem. Sadece ikimizde romların ve bu tarz içeriklerin sıkı takipçileriyiz. :)

Ripenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
hocam romu denemek için yükledim ancak yeşil simge boot animasyon simgesi dönüp duruyor açılmıyor ben mi bir hata yapıyorum aynı şekilde yüklüyorum talimatları uyguluyarak

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
hocam romu denemek için yükledim ancak yeşil simge boot animasyon simgesi dönüp duruyor açılmıyor ben mi bir hata yapıyorum aynı şekilde yüklüyorum talimatları uyguluyarak
biraz geç yükleniyor, beklemeniz gerekmektedir. Eğer beklemenize rağmen açılmadıysa yükleme adımlarını tekrar ederek yükleyiniz.

Ripenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
yarım saat felan oldu ancak açılmadı tekrardan yükleme yaptım bekliyorum şuanda