- Adım
- Baris
- Cihazım
- Mi Max 2
- Konular
- 1
Arkadaşlar Mi Max 2 ye MIUI 11 global beta olarak gelecekmi acaba?
Bizede o yakisir zatenYok hocam seviyeli bir şekilde tartıştık sadece.
ben şurdan yola çıkarak yazdım dostum.twitterdaki miui sayfasının altına birisi hindistandamı çıkacak diye yazmış.miui da evet yazmış.ama genellemek yerine orda da çıkacak manasında yazmış da olabilir.hayır öyle bişe yok. miuioffical instagram hesabı da geri sayım yapıyor
Orası öylede hocam telefonunu alan herkes telefonuna rom yüklemeye kalkışsa(cahil bir şekilde veya bazı işlemleri eksik yaparak) telefonu bozulsa garanti yaptırmasa(garanti haklı oluyor zaten böyle durumlarda) o adamın parası çöp olur. Bende telefonumun her özelliğini eksiksiz bir şekilde kullanmak isterim ancak xiaomi zaten telefonun içinde olan bir özelliği Hindistanlılar kullansın Türklere yok diyor.Madem ki bir xiaomi kullanıcısısınız size hararetle custom rom kullanmanızı tavsiye ederim. ( Tercihan da eu beta) O zaman bahsettiğiniz problemleri yaşamaz ve hatta anında kendiniz müdahale edebilirsiniz. " 85 sene beklemenize de lüzum kalmaz."
Yok eğer normal bir kullanıcı iseniz zaten xiaomi kullanmanızın bir manası yok. Artık geçmiş ola...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ordaki soruyu hindistana çıkacakak mı diye algılamış olabilirler. Belki de öyle sormuştur. Sadece hindistana çıkacak olsaydı hindistan birimi paylaşım yapardı. Miuiofficial paylaştığına göre globaldirben şurdan yola çıkarak yazdım dostum.twitterdaki miui sayfasının altına birisi hindistandamı çıkacak diye yazmış.miui da evet yazmış.ama genellemek yerine orda da çıkacak manasında yazmış da olabilir.
inşallah dostum.gelmesi birşey değil her türlü gelecek de,stabil olacak mı.umarım sorun yaşamayız.Ordaki soruyu hindistana çıkacakak mı diye algılamış olabilirler. Belki de öyle sormuştur. Sadece hindistana çıkacak olsaydı hindistan birimi paylaşım yapardı. Miuiofficial paylaştığına göre globaldir
Çok pişman olup, nasılsa tekrar Xiaomi ye döneceksinizValla aynen öyle. Bende ilana verdim telefonu 11 kasım indirimleri için kupon falan aldım. iPhone 8 Plus'a geçiyorum inşallah.
Hocam hiçbişey vazgeçilmez değildir, yanlış düşünüyorsunuz,şu an öğrenci olmasam bi işte çalışsam direkt olarak samsung s9-s10 veya iPhone 8 plus veya x'e yönelirimÇok pişman olup, nasılsa tekrar Xiaomi ye döneceksiniz
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Xiaomi zaten başlı başına problemler silsilesidir. Rom ve root işlerinden anlıyorsanız bu problemleri asgariye indirebilirsiniz. Bu da demektir ki normal bir kullanıcı xiaomi den uzak durmalı.Orası öylede hocam telefonunu alan herkes telefonuna rom yüklemeye kalkışsa(cahil bir şekilde veya bazı işlemleri eksik yaparak) telefonu bozulsa garanti yaptırmasa(garanti haklı oluyor zaten böyle durumlarda) o adamın parası çöp olur. Bende telefonumun her özelliğini eksiksiz bir şekilde kullanmak isterim ancak xiaomi zaten telefonun içinde olan bir özelliği Hindistanlılar kullansın Türklere yok diyor.
Mesela en basitlerinden
Mod - Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme
Rehber - [ROOT] Xiaomi Cihazlar için 3D Dokunma Aktif Etme
Mod - [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] biz telefonumuzu bunlar için riske atıyoruz, bozuluyor. Telefonun içinde olan özelliği kullanmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Samsung filan tüm özellikleri kullanılabilir şekilde satıyor. Eksiği olursa güncellemeyle hallediyor. Biz bekliyoruz. Beklemeyede devam edeceğiz gibi. Bu sorunun düzelmesi için. Ya Hindistanda doğmamız lazım ya teker teker twrp magisk filan indirip ordan halledeceğiz(cahiller için riskli) yada apple, samsung filan o telefonları alacağız.
Bunları sizi eleştirmek için yazmıyorum hocam, yanlış anlamayın. Benim lafım xiaomiye.