MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
ErbeDesWind Senin bahsettiğin talihsizlikleri ben niye hiç yaşamadım dediğin modellerde? Miui, android one olan telefonlarını da kullandım bu markanın, ama dediğin gibi sıkıntıları hiç yaşamadım. Belli ki fabrikasyon hata varmış, o zaman ya iade isteseydin ya da garantiye yollasaydın. Kendi kullandığın sorunlu telefonları bir markaya mal edemezsin. Xiaomi fanı falan değilim. Sadece Apple karşıtı bir Android destekçisiyim. Şunu söyleyim, miui gerek kullanım gerekse yazılım özellikleriyle başka modellere geçince gerçekten aratıyor.

HarmanKardon

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mikail
Cihazım
Redmi note 7
Konular
17
8 dk geçti hala gelmedi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

RedmiDelisi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kamran
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
0
Redmi 5 plusa nezaman gelicek

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Xiaomi evet mükemmel değil ne kadar ekmek o kadar köftedir.

Lakin madem başka markaya geçilecek iPhone alıp paranızı çöpe atmayın. İçinde işlemciden başma donanım olmayan senelerce 720p ekranı en pahalı telefonlarıyla satan iPhone 6 da nfc yi yenilik diye lanse eden halbuki ondan önce kaç android cihazın kullandığını söylemeyen Apple denen aşağılık firmaya para kazandırmayın. Akıllı telefon piyasasını mahvetti çentik diye iğrenç bir tasarım akımı başlattı, 3.5mm jackın kaldırılması gibi bir şeyide moda etti sırf kendi aptal Bluetooth kulaklığı satılsın diye, yaptıkları android camiasında da trend oldu.

Iphone inovasyon değildir kısıtlamadır insanlarla alay etmektir popülizm ayağına milletin cebindeki 3 kuruş parayı gasp etmektir.

Büyük konuşmayayım dünyada telefon kalmasa yine gidip Apple kullanmam kullanana da saygı duymam çünkü saygı duyulacak bir satın alım olayı değil teknolojinin yerinde sayması hatta daha geriye gitmesi için harcanan paradır yazıktır etmeyin tutmayın.

Samsung var, huawei var oppo var meizu var lg var var oğlu var hatta manowar god of war diye iğrenç eapiriyle devam etmek isterim ama konunun cidyetini baltalamak istememek adına kendimi zor tutuyorum.

Hayırlı akşamlar. Apple ve iğrenç kısır ürünlerinden uzak durun.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt