MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Şimdi ben yazılanları okudum fakat bişey anlamadımhaha-- miui 11 yarın global olarak mı yoksa sadece hindistan için mi geliyorhaha--

koulo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali ilker
Cihazım
Mi 9 T
Konular
9

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Miui global betadan kararlıya geçeyim mi şimdi 11 gelirse geçmem sıkıntı olabilir:?

Hiç acele etmeyin stabil çıktıktan bir kaç gün sonra fastboot romu çıkar o zaman Mi flash ile tertemiz sorunsuz bir rom kurulumu yaparsınız...

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Hiç acele etmeyin stabil çıktıktan bir kaç gün sonra fastboot romu çıkar o zaman Mi flash ile tertemiz sorunsuz bir rom kurulumu yaparsınız...
Hocam bilgisayarım yok o yüzden acele ediyorum

sayko92

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Mi 9tye gelmeyecek sanırım

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Orası öylede hocam telefonunu alan herkes telefonuna rom yüklemeye kalkışsa(cahil bir şekilde veya bazı işlemleri eksik yaparak) telefonu bozulsa garanti yaptırmasa(garanti haklı oluyor zaten böyle durumlarda) o adamın parası çöp olur. Bende telefonumun her özelliğini eksiksiz bir şekilde kullanmak isterim ancak xiaomi zaten telefonun içinde olan bir özelliği Hindistanlılar kullansın Türklere yok diyor.
Mesela en basitinden Mod - Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme biz telefonumuzu bunlar için riske atıyoruz, bozuluyor. Telefonun içinde olan özelliği kullanmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Samsung filan tüm özellikleri kullanılabilir şekilde satıyor. Eksiği olursa güncellemeyle hallediyor. Biz bekliyoruz. Beklemeyede devam edeceğiz gibi. Bu sorunun düzelmesi için. Ya Hindistanda doğmamız lazım ya teker teker twrp magisk filan indirip ordan halledeceğiz(cahiller için riskli) yada apple, samsung filan o telefonları alacağız.
Bunları sizi eleştirmek için yazmıyorum hocam, yanlış anlamayın. Benim lafım xiaomiye.
Benim uzun uzun yaşamadığım
Çok pişman olup, nasılsa tekrar Xiaomi ye döneceksiniz

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Skorpi hocam, ben zaten Xiaomi'ye Apple'dan geldim. Benim sözlüm hala hali hazırda 8 Plus kullanıyor. 1 ay o cihazı kullandım ben, kullanmadan fevri karar vermedim. Nelerden vazgeçtiğimin farkındayım fakat siz bu forumun en eskilerindensiniz. Max 2'ye aşıksınız hakkınızda bildiklerim bunlar ve siz benden daha çok sorun yaşadınız buna da eminim. Ben düz kullanıcıyım. İhtiyacım olmasaydı ne root atardım, ne rom ne de magisk flashlardım. Bunlar için zorunda bıraktı beni bu marka. Zor şeyler mi, değil. Ama benim pubg oynamak ve sosyal medya hesaplarımı, gmail hesaplarımı takip etmekten başka bir şey yaptığım yok. İnanın 3 kere tema değiştirmemişimdir şu cihazda. Ben stabilite arıyorum sadece hepsi bu. İşe geliyorum, işim gereği telefonumdan sisteme girmem gerekiyor. Cihaz her gün farklı pil performansı sunuyor bana, hani bi tutarlılık yakalayamıyor ve bu beni üzüyor. Xiaomiyi özellikle eleştirmek gibi bir derdim yok, ama benim yaşadığım talihsizlikleri siz yaşasaydınız kafayı yerdiniz şu foruma dahi girmezdiniz. Redmi Note 5 3/32'im ghost screen, Redmi Note 5 4/64'ümin ekranında sarı leke var ve git gide büyüyor. Mi Note 3 kendi kendine anakart yedi. Hepsi garantisiz bu cihazların. Mi8 var şu an elimde, bunun hakkında konuşup sinirlerimi kaldıramam zaten en laneti bu. Ben bunu amiral gemisi diye aldım, bir kez daha denedim sorun yaşamam diye ümit ettim. Taa ki urladaki festivale gidene kadar.. Çektiğim videolardaki sesi duysanız, bass giren yerde benim telefonun mikrofonu iptal olmuş. Her neyse çok uzadı, sağolun yine de.

Şunu da eklemek istiyorum. Kamerası rekorlar kıran namı değer Mi8, portre modunda 7plus ile bile kapışamıyor. Kamerada bile stabilide yok. İlla gcam falan uğraşmak zorundayım. Ne gerek var her güncellemede 30 tane şey flashlamaya? Nerden bilebilirim yarın hard brick etmeyeceğimi? Pro yazılımcı değilim ben maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt