MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Aynen S10 ilede anlaşma yaptılar S10 da iPhone gibi çekiyor artık instagram'ın uyuzluğu güzelim kameraların içinden geçiyor kalitesini ben hikaye atarken normal kameradan çekip atıyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hocam samsunglar da zaten bir problem yok şu an. Yeni arayüzleri tam destek veriyor sosyal medyaya. Bu sorunu çeken bir biziz ya ben 3 senedir düzelmesini bekliyorum 3 SENE. Eyvallah 2500 liraya gittim snapdragon 845 li telefon aldım çatur çutur oyun oynuyorum ama F/P olduğunu düşünmüyorum. Ben bir yerlerden kısıldığına inanıyorum artık. Planlı eskitme ise cabası. Durup dururken bütün telefonlara gelen "temalar çalışıyor" hatasının ne izahi var? Hiç bir şey yapmadan nasıl gelebilir herkese aynı anda. Bazı günler herkes şarj süresi nasıl bu kadar uzun gitti diye şaşırıyor. Bazen de bir anda forumda aynı cihaz üzerinden aynı sıkıntı yazılıyor. Bak seviyorum, gerçekten miui çok temiz, çok güzel bir arayüz. Fiyatlar da uygun. Ama burda benim dediğim şey yazılım desteği bekleyip hayal kurmamak. Bu cihazlara root atmadan adam gibi kullanmak mümkün olmuyor. Apk yüklemeden hiç değil. Samsungun Plugln servisleri bile indirilmiyor, yanu netflix'de full hd izlenmiyor abi. Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Ben buraya apple'dan geldim ve bu forumda çok insan tanıdım çok güzel insanlar tanıdım. Cihazım illahlah da ettirse seviyorum. Ama sözlümün 8 plus'ini 1 ay kullandım, o da benim mi8'i 1 ay kullandı. Birbirimize yaptığımız yorumlara girmeyeceğim burda sadece ben apple'a dönücem. O paraları vermek kerizlik evet. Ama Türkiye şartları belli. Amerikan malıdır ambargodur beni ilgilendirmez baba, adamlar kaliteyi veriyor mu veriyor. Bu paralara almak zorunda miyiz zorundayız. Hepsi bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk modüllerimi atmama gerek var mıdır hocam? Benim yazdığım şeyleri rom ile magisk ile çözen varsa helal olsun ben cahilimdir ben xda'dan çıkmıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sözlerimi geri aldım. İPhone 'unuz şimdiden hayırlı olsun.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Arkadaşlar benim yorumlarım yanlış anlaşılacak. Dileyen istediği cihazı kullanır zevkler ve renkler tartışılmaz. Xiaomi F/P ürünleri üreten, yazılımda geri kalmış bir şirket bana göre. Bir gün düzelir inşallah benim yorumlarım buraya kadar.

Sözlerimi geri aldım. İPhone 'unuz şimdiden hayırlı olsun.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah yazdıklarımı ters anlamamışsınızdır hocam, sağolun iyi dilekleriniz için. Ben yine bu forumun bir üyesiyim ve yine bir xiaomi kullanıcısıyım. Telefonunu kullanmasam bile bir çok cihaz var elimde :)

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hocam samsunglar da zaten bir problem yok şu an. Yeni arayüzleri tam destek veriyor sosyal medyaya. Bu sorunu çeken bir biziz ya ben 3 senedir düzelmesini bekliyorum 3 SENE. Eyvallah 2500 liraya gittim snapdragon 845 li telefon aldım çatur çutur oyun oynuyorum ama F/P olduğunu düşünmüyorum. Ben bir yerlerden kısıldığına inanıyorum artık. Planlı eskitme ise cabası. Durup dururken bütün telefonlara gelen "temalar çalışıyor" hatasının ne izahi var? Hiç bir şey yapmadan nasıl gelebilir herkese aynı anda. Bazı günler herkes şarj süresi nasıl bu kadar uzun gitti diye şaşırıyor. Bazen de bir anda forumda aynı cihaz üzerinden aynı sıkıntı yazılıyor. Bak seviyorum, gerçekten miui çok temiz, çok güzel bir arayüz. Fiyatlar da uygun. Ama burda benim dediğim şey yazılım desteği bekleyip hayal kurmamak. Bu cihazlara root atmadan adam gibi kullanmak mümkün olmuyor. Apk yüklemeden hiç değil. Samsungun Plugln servisleri bile indirilmiyor, yanu netflix'de full hd izlenmiyor abi. Neyse ben daha fazla uzatmak istemiyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Ben buraya apple'dan geldim ve bu forumda çok insan tanıdım çok güzel insanlar tanıdım. Cihazım illahlah da ettirse seviyorum. Ama sözlümün 8 plus'ini 1 ay kullandım, o da benim mi8'i 1 ay kullandı. Birbirimize yaptığımız yorumlara girmeyeceğim burda sadece ben apple'a dönücem. O paraları vermek kerizlik evet. Ama Türkiye şartları belli. Amerikan malıdır ambargodur beni ilgilendirmez baba, adamlar kaliteyi veriyor mu veriyor. Bu paralara almak zorunda miyiz zorundayız. Hepsi bu

Magisk modüllerimi atmama gerek var mıdır hocam? Benim yazdığım şeyleri rom ile magisk ile çözen varsa helal olsun ben cahilimdir ben xda'dan çıkmıyorum.

Bak yukarda hala hepsiburada simgesi var ama bildirim yok :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
o zaman samsung al dostum.hem enaiyi olmamış olursun :D.samsung kalitesine kimse birşey diyemez.tasarım,kamera,yazılım,güç hepsi var.hemde iphone yarın fiyatına ki samsung türkiyede cidden ucuza satıyor.s10 da 1000 dolar xs de 1000 dolar.fiyatları görüyoruz.

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
bu arada o bahsettiğiniz bildirim sorunu ilk defa gördüm.telefonumda hiç karşılaşmaşmadım.arkadaşımda kuzenimde de görmedim.ne acayip yazılım aga bu:D

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
o zaman samsung al dostum.hem enaiyi olmamış olursun :D.samsung kalitesine kimse birşey diyemez.tasarım,kamera,yazılım,güç hepsi var.hemde iphone yarın fiyatına ki samsung türkiyede cidden ucuza satıyor.s10 da 1000 dolar xs de 1000 dolar.fiyatları görüyoruz.
O da ver kafamda ama yarı fiyat sayılmaz pek hocam.

rusensenkal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ruşen
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
samsungda s10 la instagramla anlaşmalar yaptı ama birşeyler değiştimi bilmiyorum.kamerasında instagram felan vardı

yüksek ihtimal.ama bu sene çok hızlı dağılcak felan demiş xiaomi.belki öbür güne felan gelebilir.

hayır öyle bişe yok. miuioffical instagram hesabı da geri sayım yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt