MIUI 11 MIUI 11'in gelmesine son 1 gün!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugurellibaris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Baris
Cihazım
Mi Max 2
Konular
1
Arkadaşlar Mi Max 2 ye MIUI 11 global beta olarak gelecekmi acaba?

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
hayır öyle bişe yok. miuioffical instagram hesabı da geri sayım yapıyor
ben şurdan yola çıkarak yazdım dostum.twitterdaki miui sayfasının altına birisi hindistandamı çıkacak diye yazmış.miui da evet yazmış.ama genellemek yerine orda da çıkacak manasında yazmış da olabilir.

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
AndroidQ ve miui11 ios13 kadar beklenir oldu. bu beklenti boşa çıkarılmamalı

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Madem ki bir xiaomi kullanıcısısınız size hararetle custom rom kullanmanızı tavsiye ederim. ( Tercihan da eu beta) O zaman bahsettiğiniz problemleri yaşamaz ve hatta anında kendiniz müdahale edebilirsiniz. " 85 sene beklemenize de lüzum kalmaz."
Yok eğer normal bir kullanıcı iseniz zaten xiaomi kullanmanızın bir manası yok. Artık geçmiş ola...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orası öylede hocam telefonunu alan herkes telefonuna rom yüklemeye kalkışsa(cahil bir şekilde veya bazı işlemleri eksik yaparak) telefonu bozulsa garanti yaptırmasa(garanti haklı oluyor zaten böyle durumlarda) o adamın parası çöp olur. Bende telefonumun her özelliğini eksiksiz bir şekilde kullanmak isterim ancak xiaomi zaten telefonun içinde olan bir özelliği Hindistanlılar kullansın Türklere yok diyor.
Mesela en basitlerinden
Mod - Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme
Rehber - [ROOT] Xiaomi Cihazlar için 3D Dokunma Aktif Etme
Mod - [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] biz telefonumuzu bunlar için riske atıyoruz, bozuluyor. Telefonun içinde olan özelliği kullanmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Samsung filan tüm özellikleri kullanılabilir şekilde satıyor. Eksiği olursa güncellemeyle hallediyor. Biz bekliyoruz. Beklemeyede devam edeceğiz gibi. Bu sorunun düzelmesi için. Ya Hindistanda doğmamız lazım ya teker teker twrp magisk filan indirip ordan halledeceğiz(cahiller için riskli) yada apple, samsung filan o telefonları alacağız.
Bunları sizi eleştirmek için yazmıyorum hocam, yanlış anlamayın. Benim lafım xiaomiye.

Son düzenleme:

rusensenkal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ruşen
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
ben şurdan yola çıkarak yazdım dostum.twitterdaki miui sayfasının altına birisi hindistandamı çıkacak diye yazmış.miui da evet yazmış.ama genellemek yerine orda da çıkacak manasında yazmış da olabilir.
Ordaki soruyu hindistana çıkacakak mı diye algılamış olabilirler. Belki de öyle sormuştur. Sadece hindistana çıkacak olsaydı hindistan birimi paylaşım yapardı. Miuiofficial paylaştığına göre globaldir

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Ordaki soruyu hindistana çıkacakak mı diye algılamış olabilirler. Belki de öyle sormuştur. Sadece hindistana çıkacak olsaydı hindistan birimi paylaşım yapardı. Miuiofficial paylaştığına göre globaldir
inşallah dostum.gelmesi birşey değil her türlü gelecek de,stabil olacak mı.umarım sorun yaşamayız.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Valla aynen öyle. Bende ilana verdim telefonu 11 kasım indirimleri için kupon falan aldım. iPhone 8 Plus'a geçiyorum inşallah.
Çok pişman olup, nasılsa tekrar Xiaomi ye döneceksiniz

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Çok pişman olup, nasılsa tekrar Xiaomi ye döneceksiniz

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Hocam hiçbişey vazgeçilmez değildir, yanlış düşünüyorsunuz,şu an öğrenci olmasam bi işte çalışsam direkt olarak samsung s9-s10 veya iPhone 8 plus veya x'e yönelirim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Orası öylede hocam telefonunu alan herkes telefonuna rom yüklemeye kalkışsa(cahil bir şekilde veya bazı işlemleri eksik yaparak) telefonu bozulsa garanti yaptırmasa(garanti haklı oluyor zaten böyle durumlarda) o adamın parası çöp olur. Bende telefonumun her özelliğini eksiksiz bir şekilde kullanmak isterim ancak xiaomi zaten telefonun içinde olan bir özelliği Hindistanlılar kullansın Türklere yok diyor.
Mesela en basitlerinden
Mod - Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme
Rehber - [ROOT] Xiaomi Cihazlar için 3D Dokunma Aktif Etme
Mod - [Mi9] Ekranınızı overclock edin. Ekran Yenileme Oranı 84HZ [RooT] biz telefonumuzu bunlar için riske atıyoruz, bozuluyor. Telefonun içinde olan özelliği kullanmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar. Samsung filan tüm özellikleri kullanılabilir şekilde satıyor. Eksiği olursa güncellemeyle hallediyor. Biz bekliyoruz. Beklemeyede devam edeceğiz gibi. Bu sorunun düzelmesi için. Ya Hindistanda doğmamız lazım ya teker teker twrp magisk filan indirip ordan halledeceğiz(cahiller için riskli) yada apple, samsung filan o telefonları alacağız.
Bunları sizi eleştirmek için yazmıyorum hocam, yanlış anlamayın. Benim lafım xiaomiye.
Xiaomi zaten başlı başına problemler silsilesidir. Rom ve root işlerinden anlıyorsanız bu problemleri asgariye indirebilirsiniz. Bu da demektir ki normal bir kullanıcı xiaomi den uzak durmalı.
Şimdi biri kalkıp bana bu markayı istediği kadar kötülesin, bunun nazarımda itibarı var mı derseniz hikaye der geçerim.
En azından iPhone kullananlar gibi yanımda power bank taşımıyorum

MI6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt