- Adım
- ZEKİ
- Cihazım
- Mİ9T
- Konular
- 75
yakın arkadasımda aynı sorun olmustu telefon kendı kendıne ısınıyor sarj cabuk bitıyor demıstı 100 22 dusmesi cok zor bence
yakın arkadasımda aynı sorun olmustu telefon kendı kendıne ısınıyor sarj cabuk bitıyor demıstı 100 22 dusmesi cok zor bence
Hocam şarj dayanımı azalıyor diye bir e-mail çekin Xiaomi Türkiye'ye. Onlar belki halledebilir. Xiaomi kullanmadığım için bir şey diyemiyorum.4-5 gün evvel mistore'dan mi9t 128 gb aldım ilk gün cihazımı miui 10 da kullandım şarjı fena değildi, sonra 11 güncellemesi gelince doğrudan güncelledim. Ertesi gün cihazımı sabah 8 de 100 de 100 şarjla çektim ve uyudum saat 13 de uyandığımda beklemede olan cihaz %22 de idi. cihazımı şarj edim aldığım yere gittim, önce baya mırın kırın etseler de cihazım orada sohbet sırasında bile yüzde 10 şarj kaybetti kullanılmazken bunu görünce yeni cihaz vermeyi kabul ettiler. cihazı onlara bıraktım yüzde 72 de kapatıp. ertesi gün yeni cihazı almaya gittiğimde cihazı açamadık. bana yeni cihaz verdiler. şimdi miui 10 u 11 e güncellemeye çekiniyorum. Benzer sorun yaşayan var mı?
mevcetin cihazımı mistore dan aldım evofon gibi bisi sanrım firma.Mi9t pro cihazim yarin gelecek. Global surumlerin hepsinde, custom romlara gore sarj daha hizli bitiyor. Cihazim gelir gelmez yapacagim ilk is cihazin bootloader kilidini acmak ve rom atmak olacak. Sizinde garantiniz delta ise bl kilidi acarak custom romlara yonelebilirsiniz.
İlk dediğiniz şekildeMerhaba. sıfırlayıp kurulum yapmak derken tam kastettiğiniz nedir? kurulum yapıp sonra fabrika ayarlarına döndürmek mi? yoksa fabrika ayarlarındayken kurulum yapmak mı?
Pilin garanti kapsamı farklı diye okumuştum forumda...Ben telefonu 1 aydan beri kullanıyorum ve aldıgım gunun ertesi gunu miui 11 e gecis yaptım. Telefonu orta yogunlukta kullanarak 20-30 saatleri arasında kullanıyorum. (en yuksek kullandıgım zaman 36 saat idi). Miui 10 ile 11 arasında sarj konusunda benim hissettigim belki %5-10 arasında bir fark var ama arayuz olsun kullanım olsun bana Miui10 dan daha guzel geldi.Ben pili herzaman %80 ile %20 arası kullanırımki asınma minimum olsun diye yani dedigim degerleri telefon %60 pil ile veriyor.Pil ile ilgili 2 sene icinde bir sorun olursa zaten garantiden yeni pil ile degistirebilme sansımız var. Bu arada Global 11.0.1.0 rom'u kullanıyorum.