- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
Fatsboot rom da yüklenmiyor mu?olmuyor hiçbir şekilde yüklenmiyor rom
Fatsboot rom da yüklenmiyor mu?olmuyor hiçbir şekilde yüklenmiyor rom
Fastboot yüklenmedi, dahili hafızadan yüklenmedi, hafıza kartından da yüklenmedi. Miflashtool da pcye yüklerken hata veriyor o yüzden henüz onu denemedim. Şimdi aklıma twrp'nin sorunlu olabileceği geldi onu değiştireceğim.Fatsboot rom da yüklenmiyor mu?
Fastboot yüklenmedi, dahili hafızadan yüklenmedi, hafıza kartından da yüklenmedi. Miflashtool da pcye yüklerken hata veriyor o yüzden henüz onu denemedim. Şimdi aklıma twrp'nin sorunlu olabileceği geldi onu değiştireceğim.
Daha önce indirmiş olduğunuz Orange fox'u kurmadınız sanırım. Orange fox üzerinden kurulum denediniz mi? Bende de aynı sorunlar olmuştu çözümü orangefox ile buldum.ne yüklemeliyim?
onu da denedim hata verdi:Daha önce indirmiş olduğunuz Orange fox'u kurmadınız sanırım. Orange fox üzerinden kurulum denediniz mi? Bende de aynı sorunlar olmuştu çözümü orangefox ile buldum.
Hocam Fastboot yüklenirken genellikle yaşanan sorun, indirdiğiniz fastboot romu zip, rar, gz den çıkartıldıktan sonra, çıkan tek bir dosya ve uzantısı yok ise ( windowstan uzantıları gizle seçeneğini kaldırın) dosyaya .zip yazarak zip haline getirin. O zip dosyasınıda klasöre çıkardıktan sonra, Miflash a o klasörü gösterin.Fastboot yüklenmedi, dahili hafızadan yüklenmedi, hafıza kartından da yüklenmedi. Miflashtool da pcye yüklerken hata veriyor o yüzden henüz onu denemedim. Şimdi aklıma twrp'nin sorunlu olabileceği geldi onu değiştireceğim.
Aslında cevap ilk gonderide gizli gibi. İlk kullandığınız twrp hangisi ise onu yükleyin ve rom yüklenmesini ilk kullandığınız twrp ile tekrar deneyin. Global romdan vazgeçip twrpden custom rom flashlamak da çözüm olabilirDün akşam bu güncellemeyi yaptım, sonrasında baktım magisk iptal olmuş. TWRP girip yükleyim dedim o da yok. Son TWRP bulup flaşladım, recovery'ye girdiğimde dahili depolama boyutu 0 görünüyor ve telefonum açılmıyor.
Sorun tahminimizden de büyük sanırım. Farklı çözüm bulabilirsem bilgi paylaşırımonu da denedim hata verdi
İlk kullandığım twrp hatırlamıyorum ki maalesef ve custom rom hakkında bilgim yok önerdiğiniz var mı acaba?Aslında cevap ilk gonderide gizli gibi. İlk kullandığınız twrp hangisi ise onu yükleyin ve rom yüklenmesini ilk kullandığınız twrp ile tekrar deneyin. Global romdan vazgeçip twrpden custom rom flashlamak da çözüm olabilir