Öncesinde sistem wipe yapacak mıyım?
Elle yazın hata veren kısmıgörüntü alabileceğim bi cihaz daha yok maalesef
evet tabi ki yazıcam ama inşallah hata vermez. dosya iniyor şuan. adb tools da cmd'de cihazı gördü. hadi bakalım bismillah. teşekkürlerElle yazın hata veren kısmı
bu çok mantıklı neden daha önce aklıma gelmedi ki çok teşekkürler.Kardeşim Romu hafıza kartına at twrp den hafıza kartını gösterip yükleyebilirsin twrp duruyorsa
Hafıza kartına atma seçeneği sorunu çözdü mü Hocam?bu çok mantıklı neden daha önce aklıma gelmedi ki çok teşekkürler.
Diğer arkadaşın dediği yöntem başarısız oldu maalesef, ADB Sideload ile yükleme hata verdi. "Cannot read update.zip"
hocam merhaba bişey ögrenmek istiyorum .. şimdi biz imek kayıtlı bi telefon alsak ... hangi programların yedegini almamız lazım sizden ögrendgim kadarıyla ... efs .. twrp ..vs vs .. bunu bana anlatırmısınız hocam ... hangi program yedegi almamız lazım yaniİnşallah çözersiniz twrp yedeginiz inşallah vardır komple yedek sayesinde kurtardım kimler yardım ettide cozemedik bu kadar basit yontemle cozecegime inanamadim
Yanlış yapmışsınız sanırım. O hatayı verme sebebi dosya yolu ve ismi doğru değildirbu çok mantıklı neden daha önce aklıma gelmedi ki çok teşekkürler.
Diğer arkadaşın dediği yöntem başarısız oldu maalesef, ADB Sideload ile yükleme hata verdi. "Cannot read update.zip"