Cihaz açılmış zaten sadece mi hesabı soruyor ama miroom Rus geliştiricilerin yaptığı rom olduğu için Rusça yazılmış o bölümÇözülecek gibi bu iş bakalım, sonucu bende merak ediyorum.
Çok teşekkürlerAlttaki WiFi etkinleştirme yeri oraya girip WiFi şifrenizi yazarak wifiye bağlanıp geri gelip üstteki ne tıklayıp cihaza rom yüklemeden önceki mi hesabınızı girin
Cihaz açılmış zaten sadece mi hesabı soruyor ama miroom Rus geliştiricilerin yaptığı rom olduğu için Rusça yazılmış o bölüm
Rica ederim iyi günlerde kullanın geçmiş olsun, konu başlığını çözüldü olarak değiştiriyorumÇok teşekkürler
Hallettim evet teşekkürler bu adımları geçtim buluttan yedeği indiriyor bakalımCihaz açılmış zaten sadece mi hesabı soruyor ama miroom Rus geliştiricilerin yaptığı rom olduğu için Rusça yazılmış o bölüm
Yani evet sağolun 2 yıllık çoğu veri gitti ama telefonum açıldı umarım bu rom iyidir. Herkese çok teşekkürler ama biraz yordum sanırım insanlarıRica ederim iyi günlerde kullanın geçmiş olsun, konu başlığını çözüldü olarak değiştiriyorum
Daha önce kullandığınız romdan daha iyidir, resimleri miclouda yedeklediyseniz onlar geri gelecektirhallettim b
Hallettim evet teşekkürler bu adımları geçtim buluttan yedeği indiriyor bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yan
Yani evet sağolun 2 yıllık çoğu veri gitti ama telefonum açıldı umarım bu rom iyidir. Herkese çok teşekkürler ama biraz yordum sanırım insanları
hallettim b
Hallettim evet teşekkürler bu adımları geçtim buluttan yedeği indiriyor bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yan
Yani evet sağolun 2 yıllık çoğu veri gitti ama telefonum açıldı umarım bu rom iyidir. Herkese çok teşekkürler ama biraz yordum sanırım insanları