Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
İp ataması ile alakalı bir sorun var gibi görünüyor.
Bağlı Wi-Fi ağının ayarlarına girip DHCP kısmını statik yapın ve kendiniz bir ip adresi atayın cihaza.
mevcut ayarlar nasıl olmalı bir fikir sahibi misiniz çünkü sorun halen devam ediyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
mevcut ayarlar nasıl olmalı bir fikir sahibi misiniz çünkü sorun halen devam ediyor
İp havuzu modeme göre değişir.
Statik yapıp bir ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olabilirim belki.
Aynı Wifi ağından başka cihaz İnternete bağlanıyor değil mi bu arada?

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
aynı wifi ağından internete bağlanıyor zaten internete girebiliyorum mevvut cihazdan erişim bulunamamaktadır sorununu şuan çözmüş bulunmaktayım fakat halen mobil cihazımdan gariptir ki mıuıforum'a giremiyorum başka 2 cihazdan daha an itibari ile erişim bulunuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki mıuıpro vs kullandım fakat böyle bir sorunla karşlılaşmadım sanırım milyonda bir olan bir hata ile karşılaştım :D

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
aynı wifi ağından internete bağlanıyor zaten internete girebiliyorum mevvut cihazdan erişim bulunamamaktadır sorununu şuan çözmüş bulunmaktayım fakat halen mobil cihazımdan gariptir ki mıuıforum'a giremiyorum başka 2 cihazdan daha an itibari ile erişim bulunuyor
Önbellek temizleyin bir.
Yine olmazsa DNS adresi değiştirin.
Muhtemelen sabahki sorun önbellekte kaldığı için bu tür bir sorun oluştu.
Ayrıca deodex rom yerine Global rom yükleyip root ve Twrp yüklemeniz daha verimli olurdu. Wifi konusunda sorunları var deodexin ancak çözümsüz değil hepsi basit.

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Önbellek temizleyin bir.
Ayrıca deodex rom yerine Global rom yükleyip root ve Twrp yüklemeniz daha verimli olurdu. Wifi konusunda sorunları var deodexin ancak çözümsüz değil hepsi basit.
Açık konuşmak gerekirse pc ile haşır neşirim telefondan da az çok anlarım ama mtk olunca insan her işlemden korkmuyor değil ayarlardan wifi-bluetooth-mobil veri ayarlarını sıfırla kısmından sıfırla yaptım wi-fi'yi ve sorunum çözülmüş teşekkür ettim herkese iyi forumlar
kafeinsiz hocam mıuıprodan geçtim çünkü hafif takılmalar ve yavaşlıklar başladı programlardan atıyordu en büyük sorun pil sorunu vardı ve pilin daha iyi gitmesi açısından bu roma geçtim tavsiyeleriniz için teşekkürler size de ekstra olarak iyi forumlar :D

Önbellek temizleyin bir.
Bu arada custom romlar için varsa tema paketi öneriniz alabilirim muhammed540 ve kera706 hocamızın kullandığı tema ismini alabilirsem de çok tatlı olur :D

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
suspended uyarısını vermesi sizce de çok garip değil mi stock romda böyle hata vermeyip mobil cihazımda vermesi
hocam bugün sabah saatlerinde oldu zaten suspended. cihazla alakalı bir şey değil, bilgisayardan da erişim olmadı foruma.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Açık konuşmak gerekirse pc ile haşır neşirim telefondan da az çok anlarım ama mtk olunca insan her işlemden korkmuyor değil ayarlardan wifi-bluetooth-mobil veri ayarlarını sıfırla kısmından sıfırla yaptım wi-fi'yi ve sorunum çözülmüş teşekkür ettim herkese iyi forumlar
kafeinsiz hocam mıuıprodan geçtim çünkü hafif takılmalar ve yavaşlıklar başladı programlardan atıyordu en büyük sorun pil sorunu vardı ve pilin daha iyi gitmesi açısından bu roma geçtim tavsiyeleriniz için teşekkürler size de ekstra olarak iyi forumlar :D

Bu arada custom romlar için varsa tema paketi öneriniz alabilirim muhammed540 ve kera706 hocamızın kullandığı tema ismini alabilirsem de çok tatlı olur :D
aosp romda olduğum için tema kullanmıyorum

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
aosp romda olduğum için tema kullanmıyorum
Hocam şu saat formatı ve wifi çubuğu yeşil olan temayı diyorum mavide olabilir tam kestiremedim şuan

hocam bugün sabah saatlerinde oldu zaten suspended. cihazla alakalı bir şey değil, bilgisayardan da erişim olmadı foruma.
Yok öğle vakitleri de erişemedim ama bağlantı sıfırlayınca düzeldi teşekkür ederim yinede

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam şu saat formatı ve wifi çubuğu yeşil olan temayı diyorum mavide olabilir tam kestiremedim şuan

Yok öğle vakitleri de erişemedim ama bağlantı sıfırlayınca düzeldi teşekkür ederim yinede
Ara ara kesilmeler oldu forumda. Normaldir

Üst Alt