Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Resmi kararlı rom odex bu konudaki rom ise deodex. Ayrıca twrp üzerinden vendor wipe edilmeden sürüm kurulursa bile yinede kurduğunuz romun vendoru kuruluyor.
Ben öyle yaptım hocam ve satıcı çok şey fark ettiriyor bilmiyorum pil optimazyonunundaki sanki farklı kernel gibi fark etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son günlerde şarj aşırı hızlı gidiyor. Sanırım güncellemelerle alakalı bir sıkıntı oldu. Yeniden kurmayı düşünüyorum. 2 gündür şarj tutmuyor telefon.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullandığınız tema atabilirmisiniz

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Resmi kararlı rom odex bu konudaki rom ise deodex. Ayrıca twrp üzerinden vendor wipe edilmeden sürüm kurulursa bile yinede kurduğunuz romun vendoru kuruluyor.
Bir test etmenizi öneririm hocam. Üstüne yazma durumu farklı oluyor biliyorsunuz. Kağıt üstünde ben de böyle düşünüyorum hatta deodex daha fazla şarj süresi vermeli diyorum ama planladığım gibi olmuyor. Az önce %20 şarjım varken telefonu sıfırlayıp tüm uygulamalarımı yeniden kurdum 7 GB indirme ve sürekli aktif kurulum ve stres halindeki cihaz 2 saate yakın sürede %10 pil harcadı. Daha önceki denemelerimde bu sonucun yanından bile geçemezdim. Mi Flash ile yazılan vendorun daha etkili olduğu kanaatindeyim. Daha sonra twrp kurulumunda kurulan rom üstüne yazsa da içeride bir şeyler kalıyor kaçınılmaz olarak.

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Bir test etmenizi öneririm hocam. Üstüne yazma durumu farklı oluyor biliyorsunuz. Kağıt üstünde ben de böyle düşünüyorum hatta deodex daha fazla şarj süresi vermeli diyorum ama planladığım gibi olmuyor. Az önce %20 şarjım varken telefonu sıfırlayıp tüm uygulamalarımı yeniden kurdum 7 GB indirme ve sürekli aktif kurulum ve stres halindeki cihaz 2 saate yakın sürede %10 pil harcadı. Daha önceki denemelerimde bu sonucun yanından bile geçemezdim. Mi Flash ile yazılan vendorun daha etkili olduğu kanaatindeyim. Daha sonra twrp kurulumunda kurulan rom üstüne yazsa da içeride bir şeyler kalıyor kaçınılmaz olarak.
Bende o ihtimalle dedim zaten denedim ve tam performans almıştım çünkü kernel gibi satıcı vendor çok fark ediyor görünümde ve telefonun işleyişiyle

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Bu romu yükledim fakat sürekli bu wifi ağının erişimi bulunmamaktadır diyip duruyor ve foruma girerken suspended hatası oluyorum ama sorun nerede acaba yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu romu yükledim fakat sürekli bu wifi ağının erişimi bulunmamaktadır diyip duruyor ve foruma girerken suspended hatası oluyorum ama sorun nerede acaba yardım ederseniz sevinirim iyi forumlar
Suspended hatası romla alakalı değil forum bakımda idi

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
pcden ve farklı mobil cihazdan giriyorum fakat şuan kendi cihazımdan giriş sağlayamıyorum

ve wifi bağlandığımda sürekli bu ağın erişimi yoktur diyor fakat abimdeki cihazda stock rom kurulu ve onda böyle bir sorun söz konusu değil

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
pcden ve farklı mobil cihazdan giriyorum fakat şuan kendi cihazımdan giriş sağlayamıyorum
"fakat sürekli bu wifi ağının erişimi bulunmamaktadır diyip duruyor"
Bu telefonla ilgili bir sorun. Ben sadece suspended uyarısını açıkladım

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
"fakat sürekli bu wifi ağının erişimi bulunmamaktadır diyip duruyor"
Bu telefonla ilgili bir sorun. Ben sadece suspended uyarısını açıkladım
suspended uyarısını vermesi sizce de çok garip değil mi stock romda böyle hata vermeyip mobil cihazımda vermesi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12

ve wifi bağlandığımda sürekli bu ağın erişimi yoktur diyor fakat abimdeki cihazda stock rom kurulu ve onda böyle bir sorun söz konusu değil
İp ataması ile alakalı bir sorun var gibi görünüyor.
Bağlı Wi-Fi ağının ayarlarına girip DHCP kısmını statik yapın ve kendiniz bir ip adresi atayın cihaza.

Üst Alt