Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Ben öyle yaptım hocam ve satıcı çok şey fark ettiriyor bilmiyorum pil optimazyonunundaki sanki farklı kernel gibi fark etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığınız tema atabilirmisiniz

format attım tapatalk gitti doğal olarak göremedim yazınızı anca görüyorum kusura bakmayın

azyteck lineui

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Arkadaşlar daha önce deodex 10 kullandım ama başka roma geçmiştim ve şimdi tekrar geri döndüm ama ne yaptıysam google play hatasına çözüm bulmadım. Hata sebebiyle fastboot üzerinden temiz kurulumlar yaptım endonezya 9 ve 10 hatta global miuı 10 sürümlerine kadar geçiş yaptım ama daha sonra tekrar deodex 10 geçtiğimde bazı güncellencek uygulamlarda hata alıyorum.

Mesela android sistem webview uygulamasında "Uygulama harici depolama gerektiriyor, yeterli depolama alanına sahip sd kart veya usb depolama birimi takın şeklinde uyarı veriyor ama aslında 8 gb hafıza kartı takılı

örnek olarak chrome indiremiyorum google play geç algılıyor yükle tuşuna basmama rağmen 99 olduğunda yüklenemiyor, tekrar deneyin işe yaramazsa bildirim gönderin yazıyor.

Yardımcı olursanız sevinirim, kaç gündür bu sorunla uğraşıyorum.

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Arkadaşlar yukarında yazdığım sorunla karşılaşan var mı? Diğer romlardan geçmeme rağmen google play hata veriyor ama bu hataları vermeden daha önce deodex 10 rahat kullanıyordum ama yeniden deodex 10 geçtiğim taktirde sürekli bu hatayı alıyorum

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Deodex 10 kullanıyorum. Söylediğiniz sorunlar yok.

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Deodex 10 kullanıyorum. Söylediğiniz sorunlar yok.

Hocam yazdığım gibi daha önce farklı romlara geçmeden önce ben de deodex 10 kullanıyordum ve bende de bu sorunlar yoktu ama tekrar deodex 10 roma geçtim ve bu sorunlarla karşılaştım kaç kez rom değiştirmeme rağmen her seferinde bu sorunlar çıktı karşıma

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Arkadaşlar yukarında yazdığım sorunla karşılaşan var mı? Diğer romlardan geçmeme rağmen google play hata veriyor ama bu hataları vermeden daha önce deodex 10 rahat kullanıyordum ama yeniden deodex 10 geçtiğim taktirde sürekli bu hatayı alıyorum
SD Kart çıkarıp daha sonrasında farklı bir rom mıupro bkz. Daha sonrasında tekrardan twrp üzerinden DEODEX deneyiniz
NOT:SD kart takmanıza gerek yok twrp ekranında romu atabiliyorsunuz zaten cihaz hafızasına bir kontrol edin twrpde iken

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Hocam yazdığım gibi daha önce farklı romlara geçmeden önce ben de deodex 10 kullanıyordum ve bende de bu sorunlar yoktu ama tekrar deodex 10 roma geçtim ve bu sorunlarla karşılaştım kaç kez rom değiştirmeme rağmen her seferinde bu sorunlar çıktı karşıma
Rom değişmek lazım değil. Bu sorun Magisk maneger safety net geçmedigi için. Chrome uygulamasını apk olarak kurun ve çalışın ki, safety net geçmesi sağlansın. Play storda cihaz sertifikalı olunca sorunlar çözülecek.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Rom değişmek lazım değil. Bu sorun Magisk maneger safety net geçmedigi için. Chrome uygulamasını apk olarak kurun ve çalışın ki, safety net geçmesi sağlansın. Play storda cihaz sertifikalı olunca sorunlar çözülecek.

Hocam normal tarayıcısı ve opera vs apk indiremiyorum. indirilemedi şeklinde uyarı veriyor. 2 gün önce romu sağlıklı olarak kullanıyordum ama şimdi olmuyor. safety net kontrolünü nasıl geçebilirim?

Üst Alt