Ben öyle yaptım hocam ve satıcı çok şey fark ettiriyor bilmiyorum pil optimazyonunundaki sanki farklı kernel gibi fark etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kullandığınız tema atabilirmisiniz
Deodex 10 kullanıyorum. Söylediğiniz sorunlar yok.
SD Kart çıkarıp daha sonrasında farklı bir rom mıupro bkz. Daha sonrasında tekrardan twrp üzerinden DEODEX deneyinizArkadaşlar yukarında yazdığım sorunla karşılaşan var mı? Diğer romlardan geçmeme rağmen google play hata veriyor ama bu hataları vermeden daha önce deodex 10 rahat kullanıyordum ama yeniden deodex 10 geçtiğim taktirde sürekli bu hatayı alıyorum
Rom değişmek lazım değil. Bu sorun Magisk maneger safety net geçmedigi için. Chrome uygulamasını apk olarak kurun ve çalışın ki, safety net geçmesi sağlansın. Play storda cihaz sertifikalı olunca sorunlar çözülecek.Hocam yazdığım gibi daha önce farklı romlara geçmeden önce ben de deodex 10 kullanıyordum ve bende de bu sorunlar yoktu ama tekrar deodex 10 roma geçtim ve bu sorunlarla karşılaştım kaç kez rom değiştirmeme rağmen her seferinde bu sorunlar çıktı karşıma
Rom değişmek lazım değil. Bu sorun Magisk maneger safety net geçmedigi için. Chrome uygulamasını apk olarak kurun ve çalışın ki, safety net geçmesi sağlansın. Play storda cihaz sertifikalı olunca sorunlar çözülecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.