Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, mi Max 2 beta 8 11 15 kullanıyorum, 8 11 22 güncellemesi şu ana kadar gelmedi, ayrıca her hafta gelen güncellemeyi yüklemek mi ,yoksa en son roomu (örneğin 8.11.22 ) indirip yüklemek mi sağlıklı ?
Selamlar hocam , öncelikle şunu belirtmeliyim ki dikkatli okunmamış olabilir, forumda yeniyse bir şeyler atlamış olabilir, zamanla diğer üyelerin uyarı ve önerilerine uyarak forumda tecrübe sahibi olunabilir ...
Cümlede "okumuyor" ibaresi geçen bir kelime görmedim. Neden savunmaya geçtiniz ki?
Hepimizi kapsayan ve maalesef ülkenin genel durumunu özetleyen üzüntümü belirttiğim bir cümle. Yoksa sabaha kadar insanlar sorabilir ben de üşenmeden cevap veririm inanın.
Sadece bu foruma yeni üye olanlar değil her yerdeyiz. Ve dikkat ederseniz çoğul konuşuyorum kendimi de katıyorum, herkesi katıyorum.
Tekrar söylüyorum. Hep de söyleyeceğim. Okumuyoruz, araştırmıyoruz çünkü maalesef üşengeç ve tembeliz.
Cümlede "okumuyor" ibaresi geçen bir kelime görmedim. Neden savunmaya geçtiniz ki?
Hepimizi kapsayan ve maalesef ülkenin genel durumunu özetleyen üzüntümü belirttiğim bir cümle. Yoksa sabaha kadar insanlar sorabilir ben de üşenmeden cevap veririm inanın.
Sadece bu foruma yeni üye olanlar değil her yerdeyiz. Ve dikkat ederseniz çoğul konuşuyorum kendimi de katıyorum, herkesi katıyorum.
Tekrar söylüyorum. Hep de söyleyeceğim. Okumuyoruz, araştırmıyoruz çünkü maalesef üşengeç ve tembeliz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
An itibari ile güncelleme mevcut. 8.11.23 olarak.
Birazdan inceler sonuçları yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok güzel. Mi 8 slowmotion 120/240 fps'in çalışmaması ve normal video çekimindeki 120/240 fps ayarının olmaması sorununu gidermemişler.
Bonus olarak ekran kapalıyken yüz tanıma çalışmıyor. Önce power düğmesine basıp kilit ekranın geldikten sonra yüz tanıma devreye giriyor. Gerçekten şaka gibiler.
Yüz tanımanın aktif olduğu bölgelerde de herhangi bir değişiklik yok.
Aksine face id çalışmıyor.
Kamera hataları da giderilmemiş.
Sadece google asistan hatası gidderilmiş. Güç düğmesine 0.5 saniye basınca google asistan devreye giriyor.
Fakat Google ayarlarından maalesef ses tanıtması yapamadım.