İnceleme MIUI 10 - 8.11.22/ 8.11.23 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Sametkrks

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 4x
Konular
38
Selamlar, mi Max 2 beta 8 11 15 kullanıyorum, 8 11 22 güncellemesi şu ana kadar gelmedi, ayrıca her hafta gelen güncellemeyi yüklemek mi ,yoksa en son roomu (örneğin 8.11.22 ) indirip yüklemek mi sağlıklı ?
bende merak ediyorum bunu

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Okumuyoruz. Ülkece okumuyoruz.

trnmax2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
trnc
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Okumuyoruz. Ülkece okumuyoruz.
Selamlar hocam , öncelikle şunu belirtmeliyim ki dikkatli okunmamış olabilir, forumda yeniyse bir şeyler atlamış olabilir, zamanla diğer üyelerin uyarı ve önerilerine uyarak forumda tecrübe sahibi olunabilir ...

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Cümlede "okumuyor" ibaresi geçen bir kelime görmedim. Neden savunmaya geçtiniz ki?

Hepimizi kapsayan ve maalesef ülkenin genel durumunu özetleyen üzüntümü belirttiğim bir cümle. Yoksa sabaha kadar insanlar sorabilir ben de üşenmeden cevap veririm inanın.

Sadece bu foruma yeni üye olanlar değil her yerdeyiz. Ve dikkat ederseniz çoğul konuşuyorum kendimi de katıyorum, herkesi katıyorum.

Tekrar söylüyorum. Hep de söyleyeceğim. Okumuyoruz, araştırmıyoruz çünkü maalesef üşengeç ve tembeliz.

Son düzenleme:

BK KingX

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yokki
Cihazım
Yok
Konular
21
Cümlede "okumuyor" ibaresi geçen bir kelime görmedim. Neden savunmaya geçtiniz ki?

Hepimizi kapsayan ve maalesef ülkenin genel durumunu özetleyen üzüntümü belirttiğim bir cümle. Yoksa sabaha kadar insanlar sorabilir ben de üşenmeden cevap veririm inanın.

Sadece bu foruma yeni üye olanlar değil her yerdeyiz. Ve dikkat ederseniz çoğul konuşuyorum kendimi de katıyorum, herkesi katıyorum.

Tekrar söylüyorum. Hep de söyleyeceğim. Okumuyoruz, araştırmıyoruz çünkü maalesef üşengeç ve tembeliz.
Bide suçu sürekli başkasında arıyoruz

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6

+ "Armut piş, ağzıma düş" modundayız :)
Adam bir de bu kadar yazacağına soruma cevap verseydin işim hallolurdu diyor :@haha--

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

An itibari ile güncelleme mevcut. 8.11.23 olarak.

Birazdan inceler sonuçları yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel. Mi 8 slowmotion 120/240 fps'in çalışmaması ve normal video çekimindeki 120/240 fps ayarının olmaması sorununu gidermemişler.

Bonus olarak ekran kapalıyken yüz tanıma çalışmıyor. Önce power düğmesine basıp kilit ekranın geldikten sonra yüz tanıma devreye giriyor. Gerçekten şaka gibiler.

Yüz tanımanın aktif olduğu bölgelerde de herhangi bir değişiklik yok.

Tebrikler xiaomi.

Son düzenleme:

efsanae6868

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Mi8
Konular
6
Başka ne gibi değişiklikler var ustalarım

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Hiçbir değişiklik yok.

Aksine face id çalışmıyor.
Kamera hataları da giderilmemiş.

Sadece google asistan hatası gidderilmiş. Güç düğmesine 0.5 saniye basınca google asistan devreye giriyor.
Fakat Google ayarlarından maalesef ses tanıtması yapamadım.

Anlaşılan 8.11.15e geri döneceğiz

Son düzenleme:
Üst Alt