Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim şimdi merak ettiğim bir durum var. Yaklaşık yarım saatir resmi forumda konuyu tartışıyoruz.
Şimdş bu güncellemeden önce gerek global stable 10.0.3.0'te gerekse beta 8.11.15'te benim face id çalışma prensibim şu şekildeydi.
Sadece ve sadece telefonu kaldırıp yüzüme yaklaştırıyordum ve telefon açılıyordu. Herhangi bir tuşa basmak zorunda değildim. Fakat bu güncelleme sonrası illa ki güç düğmesine basmak zorunda kalıyorum.
Yabancı forumlarda ve resmi forum uygulmasında bunu söylediğimde hiçbir zaman telefonlarının otomatik olarak face id'yi tanımadığını söylediler. Bu nasıl iş ben açıkçası anlayamadım.
Bu sabaha kadar ister aod ekranı açık olsun isterse kapalı, telefonu kaldırıp yüzüme tuttuğumda hiçbir tuşa basmadan ekran açılıyordu.
Sizde durum nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorunu çözdüm. Güncelleme sonrası uyandırmak için kaldır seçeneği otomatik olarak kapalı konuma getirilmiş. Onu açınca düzeldi.
Yalnız resmi forum uygulmasında hala bundan habersiz bir sürü adam var. Şaka gibiler. Çoğu da konusunda uzman kişiler. Adamların haberi yok ya şaka gibi.
global kararlı rom da şarjım çabuk bitiyor.. şarj %70 e çabuk düşüyor ondan sonra yavaşlıyor düşmesi.... yeni beta sürüm ile bununla ilgili herhangi bir düzenleme yapılmış mı? kullanan arkadaşlar beta sürümü öneriyor mu? düşünceleri nelerdir? daha yeniyim miui de öğrenmeye takip etmeye çalışıyorum.