Aynen daha gelmemiş fazla düzeltme yok zaten yuklemicem güzel birşey gelince yuklucem ajjsjsOtoda yok sanırım güncelleme yok diyor
Merhaba, mi5 32 gb global beta kullanıyorum.8.11.15 güncellemesinden sonra telefonumun hızlı şarj özelliği kayboldu.4 saatte % 86 oldu.Şarj cihazı ve kablo sağlam, girişleri temizledim.Değişen bir şey olmadı.Yarın güncelleme gelirse yükleyip bakacağım.Bu konuda bir yorum ve çözüm önerir misiniz?Teşekkürler...Cuma günü öğle saatlerinde çıkıyor.
Pek fikrim yok, bazı cihazlarda yeniden başlatmak sorunu çözmüştü, olmazsa farklı bir priz deneyin, bazen akım düşebiliyor.Merhaba, mi5 32 gb global beta kullanıyorum.8.11.15 güncellemesinden sonra telefonumun hızlı şarj özelliği kayboldu.4 saatte % 86 oldu.Şarj cihazı ve kablo sağlam, girişleri temizledim.Değişen bir şey olmadı.Yarın güncelleme gelirse yükleyip bakacağım.Bu konuda bir yorum ve çözüm önerir misiniz?Teşekkürler...
Rica ederim ne demek. Umarım sorununuz çözülür.Her iki işlemi de yaptım,değişmedi.Şimdi mibox3ün usb portundan şarj ediyorum.Mi5in şarj cihazı ile de mikro usb li bir telefonu şarja koydum,bekliyorum.Hızlı şarjın kıymetini şimdi anladım.İlginiz için telekkür ederim...
Merhaba,Sıkıntı kablodanmış.Arabada kullandığım yedek xiaomi marka kablo ile denedim ; hızlı şarj oldu.İlgi ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...Rica ederim ne demek. Umarım sorununuz çözülür.