Son sürümü denemedim ama cihaz sertifikası safety net ile alakalı olabilir, ANX Camera AOSP romlar için port MIUI kamerasıdır, en stabil olanı şahsen 185.0, bunu kurarken önce twrp den dosyayı flaşlayın ondan sonra tekrar magisk üzerinden flaşlayın yeniden başlatın büyük ihtimalle olmuştur.bu romu yükledim de cihaz sertifikasız oldu bi de xiaomi kamera uygulaması yüklenmiyo çözümü nedir
Acaba ekran biraz kullanılınca ısınıyor sonrasında mı yapıyor? Yoksa dediğiniz gibi Kernel kaynaklı mı?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uzun süredir çözemediğim parmak izi sorunun çözümünü crdroid grubundan bir arkadaş cevapladı ortam ekranını bir kere açmanız gerekiyor sonra kapatmanız gerekiyor yoksa parmak izi ekran kapalı iken çalışmayacaktır. Ek olarak bir sorum olacak cihazda amoled yanığı olmamasına rağmen böyle bir sorunla karşılaştım crdroid kullanmış olduğu kernelden mı kaynaklanıyor acaba? Cihazı yeniden başlattığım da kayboluyor ancak 10 dakika sonra tekrar geliyor
hocam eu beta kurdum şuan sıkıntı yok yani görünmüyor hiçbir şekilde kernel deneyemedim tavisye ettiğiniz kernel varmı ve nereden bulabilirim?Acaba ekran biraz kullanılınca ısınıyor sonrasında mı yapıyor? Yoksa dediğiniz gibi Kernel kaynaklı mı?
crDroid uyumlu Kernelleri denediniz mi?
Farklı Rom deneme fırsatı buldunuz mu?
LOS FOD uyumlu olarak aşağıdakiler vardı.
* lmmensity (denge)
* Englezoz (pil)
* F1xy (performans)
* Notkernel