Evet var. Ayarlar/sistem/hareketler kısmında sistemde gezinme seçeneği var. Oradan değiştirebilirsiniz. Kullandığınız romda belki farklı yerde de olabilir.Bu aosp romlar da tam ekran hareketleri yokmu ilk defa bir romu sevdim yav
Bende hareketler kısmı yokEvet var. Ayarlar/sistem/hareketler kısmında sistemde gezinme seçeneği var. Oradan değiştirebilirsiniz. Kullandığınız romda belki farklı yerde de olabilir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
crDroid'in kendi özelleştirmeleri arasında var. Yanlış hatırlamıyorsam ya tuşlar yada navigation bölümündeydi. Ben şuan farklı bir AOSP romda olduğumdan yönlendiremiyorum.Bende hareketler kısmı yok
Bliss 12.10 Official romdayım. Hocam crDroid genelde ayda 1-2 güncelleme veriyor. Niyesi adamlarda (◔‿◔) herhalde çalışma yapıyorlar, verdikleri güncellemelerde en azından gözle görülür bir şeyler olsun diyorlar.UninVİTeD hocam hangi AOSP rom dasiniz bilgi verirmisiniz, ayrıca crDroid Rom niye bu kadar geç güncelleme veriyor.
Zengin, daha stabil ve pil dostu hocam.Teşekkür ederim hocam, Bliss Rom da özellestirme sanırım bu Rom daki kadar zengin değil
Bu dedikleriniz crdroid için mi Bliss için miZengin, daha stabil ve pil dostu hocam.
Bu dedikleriniz crdroid için mi Bliss için mi