- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi note 10
- Meslek
- Memur
- Konular
- 28
fps olayı kameranın kayıt olayı. 30-60fps görüntü kaydı gibi. mesela eis 30fps 4k videoda çalışmıyodur çünkü işlemci gücü yetmez siz 1080p yada 720 de deneyebilirseniz kısa bi şekilde güzel olur özellikle gece sonucu nasıl diğer üst segment telefonlara göre titreme çokmu onu merak ediyorum.Geceleri gündüz gibi fotoğraf çekiyor. Akşam üzeri arkadaşım 7 plıus ile kamera yariştıracaktı gündüz gel dedi. Fps olaylarından pek anlamiyorum. Telefonu sadece xiaomi telefonları ile kıyaslarım diğerkeriyle rahatça baş edebilir özellikleri var. Parmak izi kilidini koyduktan sonra şifreyle hiç giriş yapmadım. Ekran kapalı durumda telefonu hareket ettirdiğinzde parmak izi beliriyor ve kolayca açıliyor
parmak izi ile ilgili ekranda koruyucu jelatin cam varken çalışıyormu merakım o aslında telefon kullanan yada video çeken çok fazla olmadığı için biraz detay soruyorum
birde kamera konusunda kıyasladığın başka modeller varsa yazabilir misin. dxo ve benzer sitelerden aldıkları puana göre diğer telefonların bi yorum çıkartalım kendimizce
Son düzenleme: