Yardım Mi9 Instagram story

Nickname133

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
S3 neo
Konular
4
Story kalitesini düşürmeden nasıl atabiliriz eski cihazın Apple idi çok net atıyordu bunda ara ara takılanlar oluyor veya kalite düşüyor

elnina

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
21
Pocophone f1 ile ben de aynı dertten yakınıyorum. Video, fotoğraf çekimi çok bozuluyor. Whatsapp kameradan bile çekerken bozuluyor. Samsung, sony, iphone kullanırken bu kadar bozulma olmuyordu.

Oyla:

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Story kalitesini düşürmeden nasıl atabiliriz eski cihazın Apple idi çok net atıyordu bunda ara ara takılanlar oluyor veya kalite düşüyor
iPhone kullanmadığım için bişey diyemiyorum ama böyle bir durum varmış..

Oyla:

Lexaionist

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunuscan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Grafiker
Konular
98
Malesef böyle bir sıkıntı var ios sistemi kullanan fazla cihaz olmadığı için instagram ios cihazlarında stabil çalışıyor ama android dünyasında binlerce telefon olduğu için hepsine özel güncelleme yapmıyor buda böyle sorunları açığa çıkarıyor xs max kullandım kısa bir süre cidden sosyal medyaya foto atma konusunda oldukça başarılı kalite güzel

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Instagram uygulaması ile alakalı bir durum olduğunda dolayı,
Hikaye bölümüne yüklenen video ya da dosyaların çözünürlüklerinin 16:9 olması gerekiyor. Instagram tarafından desteklenen boyutlar bu şekilde olup farklı boyuttaki dosyalar hikaye bölümüne yüklendiğinde yukarıda belirtilen sorunlar ortaya çıkabiliyor, böyle bir sorun yaşamamanız için mutlaka resim ve videoları ya bu çözünürlükte çekmeniz ya da bu çözünürlüğe getirmeniz gerekiyor.
Hikaye bölümünün çözünürlüğünün en 1080px yüksekliği ise 1920px olması gerekiyor. Böylece hikayeye yüklenen paylaşımlar rahatlıkla görülecektir hem de kalşte sorunları olmayacaktır.
Videolarda da benzer bir durum geçerlidir ve bundan dolayı video çekerken boyutunu HD 16:9 (1280×720) olarak ayarlamanız gerekir . Böylece videolar da tam olarak ekrana sığacak ve düzeltme işlemine gerek kalmayacaktır.Kalite sorunu da olmayacaktır.

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
geçen gün aynı konudan bende muzdariptim instagram canlı yayınım çamur gibiydi.

Belli başlı nedenlere bağlı olabilir hocam.İnternet upload hızınız düşük olabilir, izlediğiniz yayındaki download hızı yavaş olabilir ve yorumda bahsettiğim nedenlerden dolayı olabilir.

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Instagram uygulaması ile alakalı bir durum olduğunda dolayı,
Hikaye bölümüne yüklenen video ya da dosyaların çözünürlüklerinin 16:9 olması gerekiyor. Instagram tarafından desteklenen boyutlar bu şekilde olup farklı boyuttaki dosyalar hikaye bölümüne yüklendiğinde yukarıda belirtilen sorunlar ortaya çıkabiliyor, böyle bir sorun yaşamamanız için mutlaka resim ve videoları ya bu çözünürlükte çekmeniz ya da bu çözünürlüğe getirmeniz gerekiyor.
Hikaye bölümünün çözünürlüğünün en 1080px yüksekliği ise 1920px olması gerekiyor. Böylece hikayeye yüklenen paylaşımlar rahatlıkla görülecektir hem de kalşte sorunları olmayacaktır.
Videolarda da benzer bir durum geçerlidir ve bundan dolayı video çekerken boyutunu HD 16:9 (1280×720) olarak ayarlamanız gerekir . Böylece videolar da tam olarak ekrana sığacak ve düzeltme işlemine gerek kalmayacaktır.Kalite sorunu da olmayacaktır.
Hocam video boyutunu veya çözünürlüğünü nasıl bu değerlere getirebiliriz?

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
Bu sorundan fazlasıyla müzdaribim 136 bin takipçisi olan antalyaturkey sayfasından içerik paylaşıyorum mi6,mi8 de sorun yaşamıyordum mi9 a geçince berbat oldu tırnak makası gibi kalitesiz atıyor canlı yayınlar izlenmeyecek şekilde kötü muhtemelen archesm arkadaşın da belirttiği gibi crossplatform kaynaklı bir sorun ekran boyutu farklılaştıkça bu tip sorunlarda çoğalıyor şuan telefon serviste t50 kullanıyorum bin kata daha iyi atıyor 10 yıllık telefon çözüm gelmezse satıp değiştireceğim artık sırf bu sebepten ötürü
Demek sayfanın sahibisin paylaşımlar güzel

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt