Yardım Mi9 Instagram story

Nickname133

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem
Cihazım
S3 neo
Konular
4
Story kalitesini düşürmeden nasıl atabiliriz eski cihazın Apple idi çok net atıyordu bunda ara ara takılanlar oluyor veya kalite düşüyor

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Arkadaşlar instaaero kullanın şu problemleriniz geçer. Ben de başlarda çıldırıyordum.
Şimdi halloldu ne çekiyorsam ekranımda ne kalitede görüyorsam aynı kalitede paylaşıyorum

Oyla:

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Arkadaşlar instaaero kullanın şu problemleriniz geçer. Ben de başlarda çıldırıyordum.
Şimdi halloldu ne çekiyorsam ekranımda ne kalitede görüyorsam aynı kalitede paylaşıyorum
Uzun zamandır kullanıyorum, ama yanlışın var bence. Uygulamayı açıp video çeker misin 30 sn denemelik. Sonra paylaşır mısın story olarak. İlk video dışında diğerlerinin hata verdiğini göreceksin.

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Uzun zamandır kullanıyorum, ama yanlışın var bence. Uygulamayı açıp video çeker misin 30 sn denemelik. Sonra paylaşır mısın story olarak. İlk video dışında diğerlerinin hata verdiğini göreceksin.
O instaaero sorunu değil ben kalite kaybı için yazmıştım.

Fakat hikaye uzun video problemi miui 12 ile çözüldü bu sabah deneyeyim dedim bi baktım 2. Videoyu da attı

Oyla:

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
O instaaero sorunu değil ben kalite kaybı için yazmıştım.

Fakat hikaye uzun video problemi miui 12 ile çözüldü bu sabah deneyeyim dedim bi baktım 2. Videoyu da attı
Kaliteden yana problemimiz yok, çekilen videoları uygun codec ile çözümleyemediği için kaliteyi düşürüyor buna bağlı videoyu paylaşamıyor.

Normal gönderi olarak problemsiz, kayıpsız paylaşabiliyoruz.

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Kaliteden yana problemimiz yok, çekilen videoları uygun codec ile çözümleyemediği için kaliteyi düşürüyor buna bağlı videoyu paylaşamıyor.

Normal gönderi olarak problemsiz, kayıpsız paylaşabiliyoruz.
Nasıl probleminiz yok? Elli tane şey yapmaya çalışıyorsunuz şunun çözünürlüğü şöyle böyle olsun onun ki şu ayarda tutulsun o zaman kayıp yaşanmıyor falan diyorsunuz.

Bir video paylaşıcaksınız uğraşıyorsunuz. Bence bu zaten başlı başına problem

Oyla:

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Nasıl probleminiz yok? Elli tane şey yapmaya çalışıyorsunuz şunun çözünürlüğü şöyle böyle olsun onun ki şu ayarda tutulsun o zaman kayıp yaşanmıyor falan diyorsunuz.

Dostum kalite kaybı için yazdım demişsin. Bende sana ana problem kalite değil videonun kendisi paylaşılmıyor diyorum. Kalite problemi 2.konumuz. Sanırım video story paylaşan biri değilsin.

Oyla:

edy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ediz
Cihazım
xiaomi
Konular
4

Dostum Sorun video yüklerken sulu boya yapıpı kare kare oynatmak gibi bir bir görüntü çıkıyor youtube 144p video aç izle aynı kalitede. Fotoğraf eklerken bir sorun yok.

Oyla:

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Dostum kalite kaybı için yazdım demişsin. Bende sana ana problem kalite değil videonun kendisi paylaşılmıyor diyorum. Kalite problemi 2.konumuz. Sanırım video story paylaşan biri değilsin.
Arkadaşım o uzun videoların 2. 3. Kısmı paylaşılmıyor buna hiçbiriniz çözüm bulamazsınız unutun onu. Ya android 9 yüklüceksiniz ya da şuanki miui 12 eu beta yüklüceksiniz ikisinde de problem yok denendi onaylandı. Miui 12 de çözüldü yazmışım hala aynı şeyi tekrar ediyorsunuz. Diğer arkadaş da fotoğraf kalitesinde sıkıntı yok diyor. Videodan bahsediyorum zaten ne fotoğrafı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum Sorun video yüklerken sulu boya yapıpı kare kare oynatmak gibi bir bir görüntü çıkıyor youtube 144p video aç izle aynı kalitede. Fotoğraf eklerken bir sorun yok.
Videodan bahsetmişim zaten.

Oyla:

byrupi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ensar
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Arkadaşım o uzun videoların 2. 3. Kısmı paylaşılmıyor buna hiçbiriniz çözüm bulamazsınız unutun onu. Ya android 9 yüklüceksiniz ya da şuanki miui 12 eu beta yüklüceksiniz ikisinde de problem yok denendi onaylandı. Miui 12 de çözüldü yazmışım hala aynı şeyi tekrar ediyorsunuz. Diğer arkadaş da fotoğraf kalitesinde sıkıntı yok diyor. Videodan bahsediyorum zaten ne fotoğrafı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videodan bahsetmişim zaten.
Fazla gergin ve sertsin. Kal sağlıcakla.

Oyla:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
4k çektiğim videolar miui12 de çamur gibi mı olacak yine?

Oyla:
Üst Alt