1400 saat gören bile var artık. Maalesef..Unlock için After 648 saat kaldı diyor. süre 15 den 30 a mı çıktı acaba ??
Öyle birşey olmaz. Zaten onun normali 720 saat. Eksilmiş haliyle 648 saat göstermiş size. Test edebilirsiniz. Yarın bir daha başvurun sürenin azaldığını göreceksiniz.Ben telefon ayarlarındaki mi hesaptan etkinleştirme başvurusunu 3 gün önce yapmıştım. az önce 1 kere daha yaptım. Acaba diyorum 15 in üzerine 15 daha mı ekledi.
O zamanlar eskide kaldı bir ara 72 saatmiş ben bile göremedim o zamanlarıNormali 720 saat ise sıkıntı yok. Açıklamada 360 saat yazdığı için teori üretmiştim.
China romu kullanmakta iken de google uygulamalarını ve playstore uygulamasınk yükleyip kullanabilirsiniz, bunun ön0nde bir engel yok. China romda Türkçe dil desteği yok, eğer cihazı Türkçe dilinde kullanmak istiyorsanız üretici tarafından sunulan global romu veya custom romlardan birini kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus, china rom bazlı cihaza china harici bir rom yükledikten sonra bootloader'ı açık tutmanız. Eğer china-global değişimi yapıp booyloaderı kilitlerseniz cihazınız brick olacaktır.Arkadaşlar merhaba.. çinden alınan mi 8 128 china rom lu bir cihazım var.. miui ya yeni başladığım için fazla bilgi sahibi değilim.. forumu okudukça daha da aklım karıştı.. ben bu cihaza global rom yüklemelimiyim? global yüklemeden play store kullanabilecekmiyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.
hocam bende brick durumu oluştu. başka bir konuya yazmıştım ama burada daha güncel olduğundan sormak istedim. şu anda sadece recovery de açılıyor. fastboot yapıca bilgisayara bağladığım anda "press any key for shutdown" diyor. Brick olan cihazlara halen bir çözüm sunulmadığı söyleniyorChina romu kullanmakta iken de google uygulamalarını ve playstore uygulamasınk yükleyip kullanabilirsiniz, bunun ön0nde bir engel yok. China romda Türkçe dil desteği yok, eğer cihazı Türkçe dilinde kullanmak istiyorsanız üretici tarafından sunulan global romu veya custom romlardan birini kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus, china rom bazlı cihaza china harici bir rom yükledikten sonra bootloader'ı açık tutmanız. Eğer china-global değişimi yapıp booyloaderı kilitlerseniz cihazınız brick olacaktır.