Rehber Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Unlock için After 648 saat (27 gün) kaldı diyor. İşlemi 3 gün önce başlatmıştım.süre 15 günden den 30 güne mi çıktı acaba ??

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Ben telefon ayarlarındaki mi hesaptan etkinleştirme başvurusunu 3 gün önce yapmıştım. az önce 1 kere daha yaptım. Acaba diyorum 15 in üzerine 15 daha mı ekledi.

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Ben telefon ayarlarındaki mi hesaptan etkinleştirme başvurusunu 3 gün önce yapmıştım. az önce 1 kere daha yaptım. Acaba diyorum 15 in üzerine 15 daha mı ekledi.
Öyle birşey olmaz. Zaten onun normali 720 saat. Eksilmiş haliyle 648 saat göstermiş size. Test edebilirsiniz. Yarın bir daha başvurun sürenin azaldığını göreceksiniz.

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Normali 720 saat ise sıkıntı yok. Açıklamada 360 saat yazdığı için teori üretmiştim.

frennze

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
frennze
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
0
Arkadaşlar merhaba.. çinden alınan mi 8 128 china rom lu bir cihazım var.. miui ya yeni başladığım için fazla bilgi sahibi değilim.. forumu okudukça daha da aklım karıştı.. ben bu cihaza global rom yüklemelimiyim? global yüklemeden play store kullanabilecekmiyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.

ibrahimseyda

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 8
Meslek
eczacı
Konular
7
Arkadaşlar merhaba.. çinden alınan mi 8 128 china rom lu bir cihazım var.. miui ya yeni başladığım için fazla bilgi sahibi değilim.. forumu okudukça daha da aklım karıştı.. ben bu cihaza global rom yüklemelimiyim? global yüklemeden play store kullanabilecekmiyim? yardımcı olursanız çok sevinirim.
China romu kullanmakta iken de google uygulamalarını ve playstore uygulamasınk yükleyip kullanabilirsiniz, bunun ön0nde bir engel yok. China romda Türkçe dil desteği yok, eğer cihazı Türkçe dilinde kullanmak istiyorsanız üretici tarafından sunulan global romu veya custom romlardan birini kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus, china rom bazlı cihaza china harici bir rom yükledikten sonra bootloader'ı açık tutmanız. Eğer china-global değişimi yapıp booyloaderı kilitlerseniz cihazınız brick olacaktır.

iceman52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tansel
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
China romu kullanmakta iken de google uygulamalarını ve playstore uygulamasınk yükleyip kullanabilirsiniz, bunun ön0nde bir engel yok. China romda Türkçe dil desteği yok, eğer cihazı Türkçe dilinde kullanmak istiyorsanız üretici tarafından sunulan global romu veya custom romlardan birini kullanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus, china rom bazlı cihaza china harici bir rom yükledikten sonra bootloader'ı açık tutmanız. Eğer china-global değişimi yapıp booyloaderı kilitlerseniz cihazınız brick olacaktır.
hocam bende brick durumu oluştu. başka bir konuya yazmıştım ama burada daha güncel olduğundan sormak istedim. şu anda sadece recovery de açılıyor. fastboot yapıca bilgisayara bağladığım anda "press any key for shutdown" diyor. Brick olan cihazlara halen bir çözüm sunulmadığı söyleniyor

rbg12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mihenk
Cihazım
Oneplus 5T
Konular
0
benim cihazımın bootloader kilidi açıktı, ben developer rom yüklemeye çalıştığımda''this miui version can't be installed on this device'' uyarısı verdi ve döngü şeklinde kendini yeniden başlatıyor. Google araması ile ''
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
'' linkteki video vasıtası ile Miunlock uygulaması ile denediğimde benim geliştirici seçeneklerinden bir seçeneği aktif etmemi istiyor kapalı telefondan ben ilgili seçeneği nasıl aktif edebilir anlamış değilim konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Üst Alt