Rehber Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

Sublevel35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sublevel35
Cihazım
Redmi note 13 p
Konular
8
benim cihazımın bootloader kilidi açıktı, ben developer rom yüklemeye çalıştığımda''this miui version can't be installed on this device'' uyarısı verdi ve döngü şeklinde kendini yeniden başlatıyor. Google araması ile ''
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
'' linkteki video vasıtası ile Miunlock uygulaması ile denediğimde benim geliştirici seçeneklerinden bir seçeneği aktif etmemi istiyor kapalı telefondan ben ilgili seçeneği nasıl aktif edebilir anlamış değilim konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
sorun da orada zaten,flashi yaparken bootloaderi acik birakman gerekliydi,miflashtoolun altindaki seceneklerden en soldaki clean all/flash all secerek romu yuklemen lazimdi

rbg12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mihenk
Cihazım
Oneplus 5T
Konular
0
Yaptık bir hata öne oluş kullanılanların heves ettim aldım pişmanım hakim bey.
sorun da orada zaten,flashi yaparken bootloaderi acik birakman gerekliydi,miflashtoolun altindaki seceneklerden en soldaki clean all/flash all secerek romu yuklemen lazimdi

iceman52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tansel
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
0
Rehberin başında farklı romlar arası geçiş için unlock olması lazım denmiş. o zaman kullanıcıların benim gibi brick sorunu yaşamaması için, sanki aynı tip romlar arası geçiş lock durumunda yapılabilir algısı oluşturan ifadeyi düzeltin bence. Öyle olsaydı keşke...

Ersin TURGUT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi Max-2
Konular
0
Dediğim gibi. Bootloaderı yeniden unlock yapabilmek için önce kapamanız gerekiyor. Bu kapama mevzusu da tehlikeli cihazı brick olup uğraşan çok insanlar. Yani açıksa zaten hesap farketmez, açık kalması yeterli. Sadece telefon ayarlarından kendi MI hesabınızı eklemeniz telefona yeterli.

Arkadaş şunu sormak istiyor sanırım aslında bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. BL kilidi açılmış olarak gelen cihazı örneğin global rom yüklerken yanlışlıkla kilitlersek cihaz brick oluyor ve bootloader kilidi daha önce başkası tarafından açıldığı için kilitli kalıyor. Biz BL kiliti açık olarak gelen cihaza China rom yükleyip BL kilitleyip kendi hesabımızla tekrar başvuru yaptıktan sonra unlock edeceğiz. Bu durumda unlock yetkisi bizde olduğu için cihaza global rom atarken vs işlem yaparken yanlışlıkla kilitleyip brick edersek BL kilitini tekrar açtığımızda cihaz çalışmayacak mı yine?

aburunsuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Arkadaşlar merhaba ben xiaomi mi 8 bootloader kilidi başvuru yaptım 15 gün sonra unlock işlemi yapmaya çalışırken sim kart blocke oldu bayiye gidip tekrardan yeni sim almak zorunda kaldım başına gelen varmi arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Bende 5 saat Sonra acacam. Nasıl oldu anlatırmisin?
Bloke derken puk falanmi??

aburunsuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Unlock (Mi8, Mi8se dahil) için 15 gün beklemek istemiyorsanız özel mesaj ile irtibat kurun. Aynı gün açılır ve global rom yüklenir.
Bende 5 saat Sonra acacam. Nasıl oldu anlatırmisin?
Bloke derken puk falanmi??
Bende anlamadım fasboot a girdim pc ye baglayamadim tekrar cihazı açtım ve cihaz sim kart görmedi başka telefondada denedim olmadı gidip bayiye tekrar yeni sim almak zorunda kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende anlamadım fasboot a girdim pc ye baglayamadim tekrar cihazı açtım ve cihaz sim kart görmedi başka telefondada denedim olmadı gidip bayiye tekrar yeni sim almak zorunda kaldım
Şuan beklemedeyim birileri buradan yardım ederse bi Allah razı olsun deriz

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Merhabalar bugün bende aranıza mi8 8gb modelle katıldım bu bl açıldıktan sonra global rom standart mi8 lerle aynıdır.

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

generalhd

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
Arkadaşlar merhaba;
1 Ekim'de başvuru yapmıştım. 15 Ekim gibi açılacaktı telefonumun kilidi. Şimdi 477 saat gösteriyor sayaç. 20 gün daha eklendi. Sebebi nedir acaba?
Ne mi hesabıma giriş için şifre gönderiyor, ne kilidi açıyor. O kadar ki sinirlendim. Markalar para kazandıkça müşteriyi kalıba sokmaya çalışıyor.

Son düzenleme:

Tbacik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi mix
Konular
0
Arkadaşlar merhaba;
1 Ekim'de başvuru yapmıştım. 15 Ekim gibi açılacaktı telefonumun kilidi. Şimdi 477 saat gösteriyor sayaç. 20 gün daha eklendi. Sebebi nedir acaba?
Ne mi hesabıma giriş için şifre gönderiyor, ne kilidi açıyor. O kadar ki sinirlendim. Markalar para kazandıkça müşteriyi kalıba sokmaya çalışıyor.
Aynı sorun bende de var neden acaba
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt