- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 10
Başvuru yaptığınız hesap ile giriş yapın. Unlock yaptığınızda sonunda hata verecek ve kaç saat kaldığını göreceksiniz
Hayır 15 günü doldurduktan sonraki vakitte istediğin sürede açabilirsin (20. gün, 1 ay sonra gibi )Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam saat ve gün dolduğu aynı gün şart mı diyelim ki 15 gün verdi ben bunu takip edip 15nvi gün mü yapmam lazım yoksa 16ccı ve 18nci gün yapılmıyor mu aynıngün şart mı teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam saat ve gün dolduğu aynı gün şart mı diyelim ki 15 gün verdi ben bunu takip edip 15nvi gün mü yapmam lazım yoksa 16ccı ve 18nci gün yapılmıyor mu aynıngün şart mı teşekkürler
Başvuru süresi hala 15 gün mü 1 haftaya düştü mü? Bugün Mi 8 alacağım (Android 8.1 desteği var)
Daha önce Redmi 9s vardı, 1 hafta bekledim, şimdi cihaz değişeceği için (Mi 8) eski cihazı sildim.o belli olmuyor, anında da açılabiliyor 1 ay da bekletebiliyor. bekleme durumundan kurtulmak icin farkli maillerle mi hesabi açılıp denenebilir
dediğim gibi sansiniza kalmış. uzun süre cikarsa yeni mi hesabi olusturup acmayi deneyin. hemen açılıyorDaha önce Redmi 9s vardı, 1 hafta bekledim, şimdi cihaz değişeceği için (Mi 8) eski cihazı sildim.