Arkadaşlar iyi akşamlar herkese selam ve sevgiler ile
Ekimin 17sinde bir arkadaşım Çin'den Xiaomi Mi 8 cihazı aldı benim için. Mi store de telefonu alırken ordaki arkadaş cihazı bir yere bağlamış bişeyler yapmış. Sizin bişey yapmanıza gerek yok cihaz 1 hafta sonra otomatik olarak global rom yükleyecek demiş. 1 hafta oldu fakat bir değişim olmadı.
Bende ilk mesajdaki adımları takip ettim, '' Added successfully. Mi Account is associated with this device now '' yazısını görene kadar işlemleri tamamladım.
Ardından mi unlock tool indirip telefonu fastboot moduna geçirip unlock tuşuna bastım fakat %99da kaldı couldnt unlock uyarısı verdi
Bundan sonra ne yapmalıyım aydınlatırsanız sevinirim
Otomatik olarak global roma geçmesi gibi bir şey mümkün değil hocam... Telefon hakkında bölümünden ve Mi Unlock aracında aldığınız hataya ait ekran görüntüleri paylaşır mısınız?
695 saat sonra tekrar denediğinizde bootloader kilidiniz açılacaktır.Hocam aldığım hata budur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefon numaram ile eşleştirme yaptım, şimdi de bu uyarıyı verdi
bizdin telefon alan toptancilar bootloader acik telefon istiyor o yuzden bizde yeni telefonlari kilidni haman acip satiyoruz.iade edmeyinize gerek yokBu başvuru yaptığımız hesap daha sonra lazım olacak değil mi? Eğer satın aldığımız cihaz bl kilid açık gelirse nasıl bir yol izlemeliyim , iade mi edeyim direk?
Cevabiniz icin tesekkur ederim.Sormamin sebebi brick vs oldugu zaman kilidin ilk acildigi hesabin elimizde olmasi gerektigini okumustum bir yerde. O zaman cokta onemli degil.bizdin telefon alan toptancilar bootloader acik telefon istiyor o yuzden bizde yeni telefonlari kilidni haman acip satiyoruz.iade edmeyinize gerek yok