Sohbet Mi6'dan Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum

Byarkmert46

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Başlıkta da gördüğünüz gibi Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum. Neredeyse 3 senedir kullandığım Mi6'dan her zaman memnun kaldım fakat artık bir değişiklik yapabileceğimi düşündüm. Yaklaşık 3bin liraya kadar bir bütçe ayırabilirim. Ayrıca garantili mi yoksa yurtdışı mı alsam, ona daha karar veremedim. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Mi6'yı aldığım zamanlar xiaomi markası çok fazla kullanılmıyordu, yani bugün ki kadar popüler değildi. O zamanlar risk aldığımı düşündüm telefonu alırken. Fakat Mi6 tam bir efsane çıktı :D Tabi bu benim düşüncem. Zamanında LG G2 kullanmıştım, o da zamanına göre efsaneydi benim için. Şimdi ki alacağım telefon da öyle olsun istiyorum açıkçası :D Sohbet havasında tavsiye amaçlı bir konu açmak istedim. Mesajlarınızı bekliyorum :) Ayrıca Redmi Note 9 pro da seçenekler arasında olabilir..
Bende mi 6 kullanıyordum sattım mi 9t aldım gayet iyi ekran olarak amoledi hissediyorsunuz. Diğer konularda da pişman olmazsınız güzel cihaz. Tavsiye ederim. Tabiki telefonda ne aradığına bağlı

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Bende mi 6 dan mı 9t ye geçenlerdenim. Iyiki geçtim diyorum. Arada çok fark var her konuda. Garantisiz alacaksanız pro modelini de düşüne bilirsiniz

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bende mi 6 dan mı 9t ye geçenlerdenim. Iyiki geçtim diyorum. Arada çok fark var her konuda. Garantisiz alacaksanız pro modelini de düşüne bilirsiniz

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pro modelini sahibindende arattım ama hiç sıfır bulamadım. Hem dolar kuru düşsün hem de virüs geçerse inşallah o zaman bakacağım :)

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
En mantikli karari verdin hocam mi6da kalmakla.mi9t ye gecmek arasinda luzumlu tek.konu ekran buyuklugu ve kamera yani cok gereklimi diye dusunursen aman aman gereksinimlerde degil. Amoled olmasi bile telefon degistirme sebebi degil bemce yani suan ips tv kullaniyorum nanoledler cikti diye nano led e gecmem nekadar sacmaysa oda okadar sacma olur.
Mi6dan mi9t ye gecip mutlu olmak mumkun ama herseyiyle daha ustun demek kesinlikle yanlis :)

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Ben on gündür mi 9 t kullanıyorum yani güzel cihaz, ekran deneyimi konusunda iyi hissettiriyor. Batarya da bana yeterli geliyor. Fakat her gün problemlerle karşılaştım. Çoğunu çözdüm ama çözemediğim sorunlar hala var. Yani tavsiye etme konusunda kararsızım açıkçası.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ben on gündür mi 9 t kullanıyorum yani güzel cihaz, ekran deneyimi konusunda iyi hissettiriyor. Batarya da bana yeterli geliyor. Fakat her gün problemlerle karşılaştım. Çoğunu çözdüm ama çözemediğim sorunlar hala var. Yani tavsiye etme konusunda kararsızım açıkçası.
Nasıl sorunlarla karşılaştınız?

G1912

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökalp
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Müzisyen
Konular
9
Güncelleme sonrası kasma (hard reset le çözüldü)
Güneş ışığı altında takılma (doygun renk seçimi ile çözüldü)
Şarj sırasında kendi kendine bildirim gelmeden titremesi ( kendiliğinden geçti )
Geceden sabaha yüksek pil tüketimi
Gmail da bildirim gelmiyor. Bildirimler açık (outlook kullanarak çözebiliyorsun)
Galeride sildiğin fotoğraflar gölge olarak kalıyor tekrar silmen gerekiyor gölgeleri.
Uygulama kasası denen şey telefonu kasıyor (uygulamayı kaldırarak çözdük)
Menü geçişleri her zaman aynı FPS de çalışmıyor bazen çok ağır geliyor geçişler.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Mi 9 t kullanicisiyim bence garantili almaya gerek yok temiz bir ikinci el buldummu kaçırmayın ben öyle yaptım yada garantisiz sıfır tellere bakın zaten güzel kullanıyorsanız 2 sene içerisinde telefona kolay kolay bir şey olmuyor 1000 TL nin üzerinde garanti için ek para vermek mantıklı degil bana göre hemen hemen 8 senedir garantili tel almıyorum aldiklarimin hepside xioumi marka hiç birinde sıkıntı görmedim

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Sonradan fikir değiştirerek yurtdışı mi note 10 pro siparişini verdim. Söylediğim gibi kamera, ekran ve pil benim için daha önemliydi. Bu telefonda da bu özelliklerin hepsi beni fazlasıyla mutlu edecek düzeyde. O yüzden işlemci kısmına pek takılmayacağım.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Sonradan fikir değiştirerek yurtdışı mi note 10 pro siparişini verdim. Söylediğim gibi kamera, ekran ve pil benim için daha önemliydi. Bu telefonda da bu özelliklerin hepsi beni fazlasıyla mutlu edecek düzeyde. O yüzden işlemci kısmına pek takılmayacağım.

hayırlı olsun en azından m9t den iyidir :)

Üst Alt