Sohbet Mi6'dan Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
hayırlı olsun en azından m9t den iyidir :)
Teşekkür ederim. Ekranı konusunda özellikle çok beğendim.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neckay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECATİ
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
Bende mi 8 ile mi 9t arasında kalmıştım Samsung note 5 den geçiş yapacaktım.
işlemci ve gpu bakımından ve antutu puanları vs mi8 yönünde karar vermeme sebep oldu.
aslında mi9t daha ucuzdu ama dediğim gibi mi8 aldım 2 haftadır kullanıyorum. Hala verdiğim karar iyimi bilmiyorum hayırlısı diyelim :)
senin içinde hayırlısı bu arada yorumları keyifle okudum :)

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bende mi 8 ile mi 9t arasında kalmıştım Samsung note 5 den geçiş yapacaktım.
işlemci ve gpu bakımından ve antutu puanları vs mi8 yönünde karar vermeme sebep oldu.
aslında mi9t daha ucuzdu ama dediğim gibi mi8 aldım 2 haftadır kullanıyorum. Hala verdiğim karar iyimi bilmiyorum hayırlısı diyelim :)
senin içinde hayırlısı bu arada yorumları keyifle okudum :)
Size de hayırlı olsun :) Mi8de güzel telefon. Ben artık çok fazla test sonuçlarına takılmamayı karar verdim. Tabi note 10da sd730g yerine sd 855 bir işlemci olsaydı daha uzun ömürlü ve fotoğraf işleme konusunda daha kaliteli bir cihaz olurdu. Fakat xiaomi yine bu telefona benzer bir telefon çıkarıp yani mi 10u çıkarıp son nesil işlemciyi onla piyasaya sürdü. O yüzden artık bu telefonda sd855 865 olsaydı demeye gerek kalmadı bence. Bu telefonun fiyatının yüksek olması ki ben yurtdışı aldım ve bu fiyata bence iyi, amiral gemisi havasında. Ekranı ve pili çok güzel. Böyle yazıyorum ki, düşünen arkadaşlar olursa görsün diye :)
Bu arada oyun da indirdim ekran büyük olunca :)
Kasma donma yaşamadım. Tek eksiği 108mp çektikten sonra görüntüyü işleme süresi. Gerçi kaç kere 108mp fotoğraf çekerim bilemiyorum artık :D

neckay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NECATİ
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
Size de hayırlı olsun :) Mi8de güzel telefon. Ben artık çok fazla test sonuçlarına takılmamayı karar verdim. Tabi note 10da sd730g yerine sd 855 bir işlemci olsaydı daha uzun ömürlü ve fotoğraf işleme konusunda daha kaliteli bir cihaz olurdu. Fakat xiaomi yine bu telefona benzer bir telefon çıkarıp yani mi 10u çıkarıp son nesil işlemciyi onla piyasaya sürdü. O yüzden artık bu telefonda sd855 865 olsaydı demeye gerek kalmadı bence. Bu telefonun fiyatının yüksek olması ki ben yurtdışı aldım ve bu fiyata bence iyi, amiral gemisi havasında. Ekranı ve pili çok güzel. Böyle yazıyorum ki, düşünen arkadaşlar olursa görsün diye :)
Bu arada oyun da indirdim ekran büyük olunca :)
Kasma donma yaşamadım. Tek eksiği 108mp çektikten sonra görüntüyü işleme süresi. Gerçi kaç kere 108mp fotoğraf çekerim bilemiyorum artık :D
güncel cihaz mı? donanımlı cihaz mı? arasında kalıyor artık herkes. Belli bir noktadan sonra gelişime değil stabilliğe önem veriyoruz bununda etkisi var cihaz seçiminde. Tekrar hayırlı olsun güle güle kullan :)

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ya 108mp tamamen uydurma.bisey ne gerek varki 108mp foro ve 8k video kaydina video icin adam gibi fhd fotograf icinde adam gibi 16 32 mp.gayet yeterli cozunurlukler aslinda cok cok ektrem bi zoom icin gerekli yuksek cozunurluk ancak sonucda teleskop.degil.mobil.cihaz cebimizdeki bu isi cok abarttilar ve bu abartmada fiyatlara cok asiri yansiyor acilen bu soyguna dur demesi lazim bi firmanin. Cok sacma bi trend olustu cunku...
Yalilicak cok guzel.eksiyonlar.var mesela.oyuncu telefonu cikar koy ona cift sd865 islemci devasa bi bataryada koy al sana oyun konsolu gibi telefon

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ya 108mp tamamen uydurma.bisey ne gerek varki 108mp foro ve 8k video kaydina video icin adam gibi fhd fotograf icinde adam gibi 16 32 mp.gayet yeterli cozunurlukler aslinda cok cok ektrem bi zoom icin gerekli yuksek cozunurluk ancak sonucda teleskop.degil.mobil.cihaz cebimizdeki bu isi cok abarttilar ve bu abartmada fiyatlara cok asiri yansiyor acilen bu soyguna dur demesi lazim bi firmanin. Cok sacma bi trend olustu cunku...
Yalilicak cok guzel.eksiyonlar.var mesela.oyuncu telefonu cikar koy ona cift sd865 islemci devasa bi bataryada koy al sana oyun konsolu gibi telefon
108mp ile fotoğraf çekeceğimi pek düşünmüyorum zaten. Bir fotoğrafın kalitesi de dediğiniz gibi sadece mp değil bir sürü etkene bağlı ve bu cihaz gerçekten çok iyi fotoğraflar çekiyor. Ben de fotoğraf çekmeyi seven biri olduğum için beni çok mutlu etti. Ekranı ve pili de ayrıca mutlu etti hocam. Şu an piyasada bir sürü telefon var ve haliyle herkesin ihtiyacına göre telefon bulmak mümkün gibi :)
Bunun yanında Mi6yı da aktif olarak kullanıyorum diğer sim kartım ile. Ondan da vazgeçebilmiş değilim :)
Ben çok fazla oyun oynamadığım için de yüksek performanslı işlemciye gereksinim duymuyorum aslında. Parayı işlemciye vermek yerine kamera pil ekran 3lüsüne vermeyi tercih ettim. Dediğim gibi herkes ihtiyacına göre telefon almalı hocam :)

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt