Sohbet Mi6'dan Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Aydında davutlara gitmiştim hocam. Orda Yunanistana başlanmıştı :D ama faturaya ek ücret gelmedi :)
Ben o riske girmek istemiyorum.hic vodafone bu telefinda kapisiyorsun sonra kac olay gectinbasimdan adamlar seni sucluyor birde en son kiza sovdum.git bana ust yoneticin kimse.onu yonlendir yoksa kapatin hattimi dedim. Anca cozdum.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Vowifi varsa cok sikinti yok ozaman bak ben donebilirim vowifi icin thh sonucum bi ciksinda ins :)
Tabi isyerinde modemi elden gecirmem lazim bi
İşyerinde hangi interneti kullanıyorsunuz?

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Hocam miuitr romunda wowifi sıkıntısız çalışıyor. Kullandım gerçekten mükemmel özelleştirmeli bi' rom geçmek isterseniz hemen geçin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar artmış olabilir ama 2019 yazında dediğim fiyata aldık.
Suani6 yok bende mix2ye gecmistim 2sene once ama.mi6ya donersem ve modemi.halledersem denerim mutlaka sagolasin

İşyerinde hangi interneti kullanıyorsunuz?

Ttnet modemde airtiesdi

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Ben şu an eu beta son sürümdeyim. Vowifi lte hepsi çalışıyor.

Orayı biliyorum hocam :) teşekkür ederim ilginiz için
Wowifi yada volte kullandığınız romla değil gsm operatörünüzle alakalı olduğu için çalışıyor. Kaldı ki Mi6 için en ideal rom Eu beta dır. Bence başka macera aramaya hiç lüzum yok.
Konu başlığındaki sorunuza gelince... Eğer cihazınızda herhangi bir problem yoksa ve gayet Stabil şekilde çalışıyorsa kendinize şu soruyu sormanız gerekir. Benim Mi6 da yapamadığım ne var ki mi9t de ve hatta mi9t pro da yapabilirim ?
Dolar kurunun 7 TL ye yaklaştığı şu günlerde paranızla lüzumsuz masrafa girmektense elinizdeki efsanenin kıymetini bilin derim.
O sizi bırakmadan siz ona veda etmeyin. Zira Mi6 halâ bir Xiaomi efsanesidir.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Wowifi yada volte kullandığınız romla değil gsm operatörünüzle alakalı olduğu için çalışıyor. Kaldı ki Mi6 için en ideal rom Eu beta dır. Bence başka macera aramaya hiç lüzum yok.
Konu başlığındaki sorunuza gelince... Eğer cihazınızda herhangi bir problem yoksa ve gayet Stabil şekilde çalışıyorsa kendinize şu soruyu sormanız gerekir. Benim Mi6 da yapamadığım ne var ki mi9t de ve hatta mi9t pro da yapabilirim ?
Dolar kurunun 7 TL ye yaklaştığı şu günlerde paranızla lüzumsuz masrafa girmektense elinizdeki efsanenin kıymetini bilin derim.
O sizi bırakmadan siz ona veda etmeyin. Zira Mi6 halâ bir Xiaomi efsanesidir.
Yukarıdak arkadaş miuitr romunda vowifi ve volte çalışıyor demiş de ona istinaden eu betada çalışıyor dedim hocam. Evet türk telekomdayken çalışmıyordu, vodafone da sorunsuz çalışıyor. Cihazım sorunsuz, sadece ahizeyi bozdum bugün, o da benim hatam. Yeni ahize sipariş ettim bakalım haftaya gelince inşallah halledebilirim. Başka cihaza geçme konusunda da, ekran, kamera özellikle amoled ekran için mi9t'yi düşündüm. Kafam çok karışıktı ondan konu açmak istedim. Yoksa hiç konu açmadan başka bir telefon alabilirdim. Aslında kıyamıyorum Mi6'ya :D Vazgeçmek zor olacak gibi gözüküyor hocam. Sanırım bir süre daha kullanıcam. Olur da dediğim telefonlar 2500 lira civarına düşerse o zaman tekrar düşüneceğim. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı geceler herkese :)

MITHRIL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
İphone 8 Plustan Mi9T'ye geçtim. 9T'yi kullanırken "Ben daha önce telefon kullanmamışım." dedim, Iphone'ye kıyasla. Telefona bildiğin heyecanla bakıyordum. Garantili almıştım. Daha sonra Mi9T Pro'ya baktım. Cihaz aynı cihaz, ayriyetten cihazda 855 var. Sattım 9T'yi yurtdışı Mi9T Pro'ya geçtim. Aylardır kullanıyorum teklemiyor bile cihaz. Daha sonra TWRP'dir, root modülleridir vs. onlara daldım ve asıl androidin özgürlüğü ve tadını orada aldım. Diyeceğim o ki, garantili android cihaz alırsan, root yetkisi gibi şeyler verirsen garanti kapsamının dışına çıkarsın, belli bir noktada özgürlüğünün dışına çıkamazsın. Diğer yönden aynı paranın daha altına 855'li cihaz alır ve gerekli kurulumları yaparak özgürlüğün tadını çıkarırsın. Ayriyetten ben hep şunu derim "cihaz alıyorsan bir tane kendine, bir tane de devlete alıyorsun" ben bunu tasvip eden bir insan değilim. Size ve kullanım amacınıza kalmış. Bana sorarsanız yurtdışı Mi9T Pro alın derim.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
İphone 8 Plustan Mi9T'ye geçtim. 9T'yi kullanırken "Ben daha önce telefon kullanmamışım." dedim, Iphone'ye kıyasla. Telefona bildiğin heyecanla bakıyordum. Garantili almıştım. Daha sonra Mi9T Pro'ya baktım. Cihaz aynı cihaz, ayriyetten cihazda 855 var. Sattım 9T'yi yurtdışı Mi9T Pro'ya geçtim. Aylardır kullanıyorum teklemiyor bile cihaz. Daha sonra TWRP'dir, root modülleridir vs. onlara daldım ve asıl androidin özgürlüğü ve tadını orada aldım. Diyeceğim o ki, garantili android cihaz alırsan, root yetkisi gibi şeyler verirsen garanti kapsamının dışına çıkarsın, belli bir noktada özgürlüğünün dışına çıkamazsın. Diğer yönden aynı paranın daha altına 855'li cihaz alır ve gerekli kurulumları yaparak özgürlüğün tadını çıkarırsın. Ayriyetten ben hep şunu derim "cihaz alıyorsan bir tane kendine, 1 tane de devlete alıyorsun" ben bunu tasvip eden bir insan değilim. Size ve kullanım amacınıza kalmış. Bana sorarsanız yurtdışı Mi9T Pro alın derim.
Yaklaşık 6 7 senedir root ve rom konularında hakkında bilgim var ve deneyime sahibim, ama bazen işin ucunu kaçırınca yani 3 4 günde 1 yeni rom yükleyince sıkılıyorum biraz. Neyse ki şimdi miui12 çıktı. 2 haftadır rom yüklemedim :D Koçara hocamı dinleyip mi6'da kalmaya devam edeceğim. Fiyatlar tekrar eski haline gelince o zaman düşünürüm hocam. Bu arada iphone'dan androide geçip özgürlüğün tadına vardığınız için de sevindim sizin adınıza :) Mi9T Pro çok güzel bir cihaz, güle güle kullanın :)

Black53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Xiaomi Mi9 t
Meslek
Muhasebe
Konular
37
Kardeşim mi 6 yı 2 yıl kadar kullandım ve bende senin gibi değişiklik olsun diye mi 9t ye geçtim. Öncelikle mi 9t, tasarım ekran ve kamera konusunda beni çok memnun etti. Ama performans konusunda hala mi 6 biraz daha önde. Fikrimi soracak olursan tavsiye ederim ama alabiliyorsan pro modelini al uzun yıllar kullanırsın.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Kardeşim mi 6 yı 2 yıl kadar kullandım ve bende senin gibi değişiklik olsun diye mi 9t ye geçtim. Öncelikle mi 9t, tasarım ekran ve kamera konusunda beni çok memnun etti. Ama performans konusunda hala mi 6 biraz daha önde. Fikrimi soracak olursan tavsiye ederim ama alabiliyorsan pro modelini al uzun yıllar kullanırsın.
Performans konusunda derken, oyun performansında mı?

Üst Alt