Sohbet Mi6'dan Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
ekran pil hariç başka fark olmayacağını bilmeni isterim.mi 6 daha güçlü bir cihaz
Günlük kullanımda işimi görmesi yeterli. Ekran pil ve kamera benim için daha önemli hocam. Oyun oynamıyorum çok fazla. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Önceliğiniz ekran pil kamera vs ise daha güncel cihazları tavsiye ederim. Mi9T 2019 haziranda çıkmış olan bir telefon zaten ortalama 2 yıl olan güncelleme desteğinin 1 yılını tüketmiş bile. Benzer fiyatlara Redmi note 9S veya biraz üstüne mi note 10 lite tavsiye edebilirim.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Sd710 sd730 birbirinin laciverti cokda fark etmez :) xiaomi oakdar cok telefon cikarmaya basladi ki samsungu gecti artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günlük kullanımda işimi görmesi yeterli. Ekran pil ve kamera benim için daha önemli hocam. Oyun oynamıyorum çok fazla. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Hocam.bana kalirsa mi6 ile.suan devam et kur dususe gecti ne olur ne olmaz bilinmez bekki bi kriz daha cikar yine artar ama.mi6 suan zaten gumluk her isini gorurnkamera olarakda ha ekran cok kucuk dersen ayri mesele keske olsada suan zuk edge guncel bi donanimla ciksa alsam diyorum bende sifir cerceve 5.5 inc ekran harikaydi

Hocam.bana kalirsa mi6 ile.suan devam et kur dususe gecti ne olur ne olmaz bilinmez bekki bi kriz daha cikar yine artar ama.mi6 suan zaten gumluk her isini gorurnkamera olarakda ha ekran cok kucuk dersen ayri mesele keske olsada suan zuk edge guncel bi donanimla ciksa alsam diyorum bende sifir cerceve 5.5 inc ekran harikaydi

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Sd710 sd730 birbirinin laciverti cokda fark etmez :) xiaomi oakdar cok telefon cikarmaya basladi ki samsungu gecti artik

Telefondan zaten memnunum ben. Performansı olsun bataryası olsun zaten yeni deji batarya aldım. Şimdiye kader al sat derken 40 50 telefon değiştiririm ta ki mi 6 alıncaya kadar. 3 senelik oldu yani bir değişiklik olsun istedim :)

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Başlıkta da gördüğünüz gibi Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum. Neredeyse 3 senedir kullandığım Mi6'dan her zaman memnun kaldım fakat artık bir değişiklik yapabileceğimi düşündüm. Yaklaşık 3bin liraya kadar bir bütçe ayırabilirim. Ayrıca garantili mi yoksa yurtdışı mı alsam, ona daha karar veremedim. Bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Mi6'yı aldığım zamanlar xiaomi markası çok fazla kullanılmıyordu, yani bugün ki kadar popüler değildi. O zamanlar risk aldığımı düşündüm telefonu alırken. Fakat Mi6 tam bir efsane çıktı :D Tabi bu benim düşüncem. Zamanında LG G2 kullanmıştım, o da zamanına göre efsaneydi benim için. Şimdi ki alacağım telefon da öyle olsun istiyorum açıkçası :D Sohbet havasında tavsiye amaçlı bir konu açmak istedim. Mesajlarınızı bekliyorum :) Ayrıca Redmi Note 9 pro da seçenekler arasında olabilir..
Mi 9T kesinlikle alınması gereken bir telefon

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Ben fikirlerim netleşsin diye konuyu açtım ama herkes farklı şeyler söyledi :D daha da karıştı kafam. Note 9 Pro bataryasıyla ve güncel cihaz olmasıyla dikkatimi çekti. Mi9T de yine kamera pil ve ekran amoled olmasıyla cezbediyor. Mi6ya bakınca memnunum aslında bırakmaya gönlüm el vermiyor gibi :D Mi6 yı alırken 1 2 gün araştırıp hemen gidip almıştım. Şimdi neden böyle oldu hiç bilmiyorum :D

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Telefondan zaten memnunum ben. Performansı olsun bataryası olsun zaten yeni deji batarya aldım. Şimdiye kader al sat derken 40 50 telefon değiştiririm ta ki mi 6 alıncaya kadar. 3 senelik oldu yani bir değişiklik olsun istedim :)

Bende ayni. Mi6 aldim yazilimin sorunlari yuzunden mix2 ye gectim gecen ay garantisi bitti eplerinden oper thh sonucu bekliyorum 17sinde 6ay dolacak bakalim ne cikacak merak icindeyim:) mi6 ve mix 2 fercek.premium telefonlar band20 olsa tereddut etmeden ikinci el.mi6 alacam suan yazilim.atar kullanirim mis gibi cihaz hem.ufak hem islevsel bence hocam fantezi arama seneye kadar kullan sonra bak icabina sd835 tasir 3 sene daha aslinda ama.1 sene gitsin sonra terfi et.

Ben fikirlerim netleşsin diye konuyu açtım ama herkes farklı şeyler söyledi :D daha da karıştı kafam. Note 9 Pro bataryasıyla ve güncel cihaz olmasıyla dikkatimi çekti. Mi9T de yine kamera pil ve ekran amoled olmasıyla cezbediyor. Mi6ya bakınca memnunum aslında bırakmaya gönlüm el vermiyor gibi :D Mi6 yı alırken 1 2 gün araştırıp hemen gidip almıştım. Şimdi neden böyle oldu hiç bilmiyorum :D

Hocam.note serisini eline aldiginda mi6 daki premium hissiyati bulamayacaksin ve hayal kirikligi olacak emin ol.
Premium telefon kullanmayan o hissiyati bilmez:)

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bende ayni. Mi6 aldim yazilimin sorunlari yuzunden mix2 ye gectim gecen ay garantisi bitti eplerinden oper thh sonucu bekliyorum 17sinde 6ay dolacak bakalim ne cikacak merak icindeyim:) mi6 ve mix 2 fercek.premium telefonlar band20 olsa tereddut etmeden ikinci el.mi6 alacam suan yazilim.atar kullanirim mis gibi cihaz hem.ufak hem islevsel bence hocam fantezi arama seneye kadar kullan sonra bak icabina sd835 tasir 3 sene daha aslinda ama.1 sene gitsin sonra terfi et.

Hocam.note serisini eline aldiginda mi6 daki premium hissiyati bulamayacaksin ve hayal kirikligi olacak emin ol.
Premium telefon kullanmayan o hissiyati bilmez:)
Band20 olmayınca ne oluyor hocam. Duymuştum da uzak kaldım sonradan o konulara.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Mi 6'da kalmanız önerimdir. İstanbul'da iseniz Doğubank'tan garantisiz mi9t pro cihazını çok ucuza alabilirsiniz her türlü avantajlı çıkarsınız ve çok güçlü bir cihaz. Sadece imei attıracaksınız. Sonra kullanabilirsiniz.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Mi 6'da kalmanız önerimdir. İstanbul'da iseniz Doğubank'tan garantisiz mi9t pro cihazını çok ucuza alabilirsiniz her türlü avantajlı çıkarsınız ve çok güçlü bir cihaz. Sadece imei attıracaksınız. Sonra kullanabilirsiniz.
İzmirdeyim hocam. Çok ucuzdan kastınız nedir?

Üst Alt