Sohbet Mi6'dan Mi9T'ye geçmeyi düşünüyorum

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Band20 olmayınca ne oluyor hocam. Duymuştum da uzak kaldım sonradan o konulara.

Benim.is yerinden4g sorunlu ve cogunlukla band 20 cekiyor oda zor bela yani :) vowifide calismiyor isyerindeki modemde gideyim.bi modemle.ugrasacam yazilim falan yukleyince vowifi calisirsa ve mi6da vowifi durumunda sorun yoksa mi6ya gozum kapali donerim
Band 20 800mhz bandi oluyor cogunlukla.
kisa dalga boyu kullandigi icin uzak mesafelerde.iletisim.kurmak icin kullanilir yani az baz istasyonu cok kapsama dusuk hiz demek.
Ama sadece.onun cektigi yerler olunca 3g.kapsamasi zaten sorunluydu turkiyede 3g ye kaliyorsun oda cekerse. Ki cekmiyor cogunlukla.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
İzmirdeyim hocam. Çok ucuzdan kastınız nedir?
Yanlış ifade ettim aslında. Garantisiz aldığınız zaman gerçekten fiyat farkı oluyor. Tanıdığa bu yazın 2400₺'ye almıştık oradab mi 9t proyu. Gerçekten harika bir cihaz. Ama magisk modülleri, rom çeşidi, miui sürümleri olarak mi 6 çok önde. Miui9'a hatta 8'e dönebilirsiniz. Çok fazla rom var mi 6 için. Boyu küçük ama etkisi çok büyük.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Benim.is yerinden4g sorunlu ve cogunlukla band 20 cekiyor oda zor bela yani :) vowifide calismiyor.isyerindeki.modemde gideyim.biodemle.ugrasacam.yazilim.falan yukleyince vowifi calisirsa ve mi6da.vowifi durumunda sorun yoksa mi6ya gozum kapali donerim
kisa dalga boyu kullandigi icin uzak mesafelerde.iletisim.kurmak icin kullanilir yani az baz istasyonu cok kapsama dusuk hiz demek.
Ama sadece.onun cektigi.yerler.olunca 3g.kapsamasi zaten sorunluydu turkiyede 3g ye kaliyorsun oda cekerse. Ki cekmiyor.cogunlukla.
Ben şu an vowifi ve lte ile kullanabiliyorum. Vodafonedayım şu an. Önceden türk telekom kullanıyordum, vowifi ve lte kullanamıyordum.

• Beğen
Tepkiler: m35

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
İzmirdeyim hocam. Çok ucuzdan kastınız nedir?
Mesela izmirdeyim.demissin bizim yazlik aydinda ve yurt disi baz istasyonlariyla.cakisiyor mesela aydina gittigim zaman yurt disi iletisimi kapatiyorum. Hele birde band 20 olmadigi icin hattan duserse ve yurt disi agina baglanirsa gelecek faturayi hayal bile edemiyorum:))

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Yanlış ifade ettim aslında. Garantisiz aldığınız zaman gerçekten fiyat farkı oluyor. Tanıdığa bu yazın 2400₺'ye almıştık oradab mi 9t proyu. Gerçekten harika bir cihaz. Ama magisk modülleri, rom çeşidi, miui sürümleri olarak mi 6 çok önde. Miui9'a hatta 8'e dönebilirsiniz. Çok fazla rom var mi 6 için. Boyu küçük ama etkisi çok büyük.
2400 e bulmak zor hocam. Yine en az 3000 civarı olur ve garantisiz bulamadım cihazı. İntenette de yok veya ben bulamıyorum.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Benim.is yerinden4g sorunlu ve cogunlukla band 20 cekiyor oda zor bela yani :) vowifide calismiyor isyerindeki modemde gideyim.bi modemle.ugrasacam yazilim falan yukleyince vowifi calisirsa ve mi6da vowifi durumunda sorun yoksa mi6ya gozum kapali donerim
Ama sadece.onun cektigi yerler olunca 3g.kapsamasi zaten sorunluydu turkiyede 3g ye kaliyorsun oda cekerse. Ki cekmiyor cogunlukla.
Hocam miuitr romunda wowifi sıkıntısız çalışıyor. Kullandım gerçekten mükemmel özelleştirmeli bi' rom geçmek isterseniz hemen geçin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2400 e bulmak zor hocam. Yine en az 3000 civarı olur ve garantisiz bulamadım cihazı. İntenette de yok veya ben bulamıyorum.
Fiyatlar artmış olabilir ama 2019 yazında dediğim fiyata aldık.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Mesela izmirdeyim.demissin bizim yazlik aydinda ve yurt disi baz istasyonlariyla.cakisiyor mesela aydina gittigim zaman yurt disi iletisimi kapatiyorum. Hele birde band 20 olmadigi icin hattan duserse ve yurt disi agina baglanirsa gelecek faturayi hayal bile edemiyorum:))
Aydında davutlara gitmiştim hocam. Orda Yunanistana başlanmıştı :D ama faturaya ek ücret gelmedi :)

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ben şu an vowifi ve lte ile kullanabiliyorum. Vodafonedayım şu an. Önceden türk telekom kullanıyordum, vowifi ve lte kullanamıyordum.

Vowifi varsa cok sikinti yok ozaman bak ben donebilirim vowifi icin thh sonucum bi ciksinda ins :)
Tabi isyerinde modemi elden gecirmem lazim bi

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Siz doğubankta elektronikçiler çarşınına gelin şu virüs işleri biterse inşallah, çok büyük bi' yer ne ararsanız var. Dediğimi anlayacaksınız.

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Hocam miuitr romunda wowifi sıkıntısız çalışıyor. Kullandım gerçekten mükemmel özelleştirmeli bi' rom geçmek isterseniz hemen geçin :)

Fiyatlar artmış olabilir ama 2019 yazında dediğim fiyata aldık.
Ben şu an eu beta son sürümdeyim. Vowifi lte hepsi çalışıyor.

Siz doğubankta elektronikçiler çarşınına gelin şu virüs işleri biterse inşallah, çok büyük bi' yer ne ararsanız var. Dediğimi anlayacaksınız.
Orayı biliyorum hocam :) teşekkür ederim ilginiz için

Üst Alt