- Adım
- Halil
- Cihazım
- Mi8SE Mi8 Mix2
- Konular
- 0
Yeni açılmış veya kullanılmaya başlanmış bir profile cevap verirken çoğunuz panter gibisiniz maşallahMi Note 3 neye göre Bariz çok daha başarılı? Atıp tutmaya başlamışsınız hemen. Mi Note 3'te boya atması yaşamadınız diye hemen Mi Note 3'u savunmayın. 7.5 Aydır Mi6 kullanıyorum, ne boya atması ne de farklı bir sorun yaşadım.
Mi Note 3'ün Kamera Performansı Mi6'dan 1 Tık daha iyi, Batarya performansı ise 2 Tık daha iyi Mi6'dan. Mi6'nın da CPU performansını geçtim; özellikle GPU performansı çok daha iyi. Mi Note 3'ün en zayıf halkası GPU performansı.
Bu durumda Mi Note 3 Bariz çok daha başarılı mı oluyor? Derseniz ki, Mi6'da boya atma sorunları görüldü; Mi Note 3'de görülmedi; Batarya ve Kamera konusunda biraz daha iyi; bu sebeple Mi Note 3 biraz daha önde Mi6'ya göre diye. Bunu anlarım.
Ama Bariz daha başarılı? Neye göre kime göre?
Fikrimi belirtirken izin mi alıcam senden ? Aynı fikirde olmak zorundamıyız ? Benim ihtiyaçlarıma yönelik ve daha ideal geliyor.Atmak tutmak çok yakışıksız kavramlar.Belki ben aldığım cihazda yaşadım boya atmasını . Belki başka hiçkimse yaşamayacak .Belki ben şanssızım. Konuşasın varsa konuş ama hepsinde mevcut değil de mesela.Diğer arkadaşın dediği gibi ilk serilerde var de mesela.
Onun dışında performans konusunda senin kadar uzun yazmak yerine işlemci daha iyi demeyi tercih etmişim.GPU işlemciye dahildir zaten.Aynı şeyi söylemişim doğal olarak.
Kardeşim sakin olun cevap verirken .Yazmadan 2 saniye düşünün en azından. Note3 falan savunmyorum .Her iki cihazdan da son derece mutlu ve memnunum. Note 3 de sesin kulaklığın ve titreşimin daha iyi olduğundan ve daha büyük olmasına rağmen kasa metaryalinden dolayı daha hafif olmasından bahsettim.İki cihazı aynı anda kullanan biri olarak daha memnunum . Toplamda her ikisinden de memnunum.
[doublepost=1517590838,1517590540][/doublepost]
Teşekkür ederim.Konu içerisinde sohbetin üslubunu tartışmanın ilerisine taşıma amacı güden mesajlar silinmiş/düzenlenmiştir. Lütfen tekrar etmeyin.