Sohbet Mi6 mı? Mi Note 3 mü?

Hangisi sizce?

• Mi Note 3

Oy: 26 32,1%
  • Mi 6

Oy: 35 43,2%
  • Mi 7

Oy: 20 24,7%

• Kullanılan toplam oy
    81

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Bence de uçuk bir fiyata gelir
Bu telefonların ilk şarjını nasıl yapmamız gerekiyor bi fikriniz var mı bu konuda şarj konusunda iphone 6s'ten aşırı sıkıntı çekiyorum değiştirmemin nedeni de bu zaten bataryasını değiştirmeme rağmen hiç gitmiyor. telefonda herşeyi kısıyorum ekran konum vb. bi günde 2 kere şarja takmam gerekiyor şuan yanımda şarj yok kapalı mesela |(

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Bu telefonların ilk şarjını nasıl yapmamız gerekiyor bi fikriniz var mı bu konuda şarj konusunda iphone 6s'ten aşırı sıkıntı çekiyorum değiştirmemin nedeni de bu zaten bataryasını değiştirmeme rağmen hiç gitmiyor. telefonda herşeyi kısıyorum ekran konum vb. bi günde 2 kere şarja takmam gerekiyor şuan yanımda şarj yok kapalı mesela |(
O konuya daha kimse karar veremedi daha. En iyisi yine bi 6-8 sat şarj etmek. Mi 6 'nın en güzel yanı durduğu yrerde şarj gitmiyor. Gece nasıl bıraktıysam sabah aynı alıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
O konuya daha kimse karar veremedi daha. En iyisi yine bi 6-8 sat şarj etmek. Mi 6 'nın en güzel yanı durduğu yrerde şarj gitmiyor. Gece nasıl bıraktıysam sabah aynı alıyorum.
[doublepost=1517589135,1517589065][/doublepost]
Şuursuz şuursuz konuşma. Durduk yere neden üstüne alınıyorsun? Dediğim face grubundan haberin var mı? Mevzu para değil. Bilip bilmeden lafı üstüne alınıyorsun. Sağlığı etkilenen sensin bence.
Bilen varsa yazabilir mi? İlk çıkan şarjı bitirip mi 6-8 saat şarj edicez yoksa çıktığı gibi mi? Bu arada sakin olun beyler haha--

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Eğer Gecikme olmazsa Temmuz Başı - Ortası gibi Mi7 gelir 2500 lira civarında bir fiyata (tahminim). Bekleyebilirseniz bekleyin, bekleyemezseniz de Mi6 alıp geçin.

bedirhanakcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
İphone 6s
Konular
9
Eğer Gecikme olmazsa Temmuz Başı - Ortası gibi Mi7 gelir 2500 lira civarında bir fiyata (tahminim). Bekleyebilirseniz bekleyin, bekleyemezseniz de Mi6 alıp geçin.
Mi note 3 almaya karar verdim bilmiyorum bakalım hayırlısı

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mi6 nın tek artısı işlemcisi .O da kullanımda fark yaratmıyor Mi note3 ile .Ayrıca Mi6 kılıf içinde kendi kendine boya atıyor . İlk günden beri kılıfla kullanmama rağmen kendi kendine soyuluyor kasa.Note3 için böyle birşey mevcut değil.Note3 kasa soyuluyor diyen henüz görülmedi .Yinede kararı kendin ver hocam .Birkaç cümle ile yardımcı olmaya çalıştım..Her iki telefonu kullanan ve Mi6 yı satıp kurtulmaya çalışan biri olarak söylüyorum .Note3 bariz çok daha başarılı

Mi Note 3 neye göre Bariz çok daha başarılı? Atıp tutmaya başlamışsınız hemen. Mi Note 3'te boya atması yaşamadınız diye hemen Mi Note 3'u savunmayın. 7.5 Aydır Mi6 kullanıyorum, ne boya atması ne de farklı bir sorun yaşadım.

Mi Note 3'ün Kamera Performansı Mi6'dan 1 Tık daha iyi, Batarya performansı ise 2 Tık daha iyi Mi6'dan. Mi6'nın da CPU performansını geçtim; özellikle GPU performansı çok daha iyi. Mi Note 3'ün en zayıf halkası GPU performansı.

Bu durumda Mi Note 3 Bariz çok daha başarılı mı oluyor? Derseniz ki, Mi6'da boya atma sorunları görüldü; Mi Note 3'de görülmedi; Batarya ve Kamera konusunda biraz daha iyi; bu sebeple Mi Note 3 biraz daha önde Mi6'ya göre diye. Bunu anlarım.

Ama Bariz daha başarılı? Neye göre kime göre?

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Mi Note 3 neye göre Bariz çok daha başarılı? Atıp tutmaya başlamışsınız hemen. Mi Note 3'te boya atması yaşamadınız diye hemen Mi Note 3'u savunmayın. 7.5 Aydır Mi6 kullanıyorum, ne boya atması ne de farklı bir sorun yaşadım.

Mi Note 3'ün Kamera Performansı Mi6'dan 1 Tık daha iyi, Batarya performansı ise 2 Tık daha iyi Mi6'dan. Mi6'nın da CPU performansını geçtim; özellikle GPU performansı çok daha iyi. Mi Note 3'ün en zayıf halkası GPU performansı.

Bu durumda Mi Note 3 Bariz çok daha başarılı mı oluyor? Derseniz ki, Mi6'da boya atma sorunları görüldü; Mi Note 3'de görülmedi; Batarya ve Kamera konusunda biraz daha iyi; bu sebeple Mi Note 3 biraz daha önde Mi6'ya göre diye. Bunu anlarım.

Ama Bariz daha başarılı? Neye göre kime göre?
Öyle deme ya Nokia 3310 karşısındaki telefon tabi bariz diyecek :D

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mi 7 varsa mi mix 3 de olmalı. Hatta mi max 4.

Üst Alt