Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
benim telefondaki rom orjinal romu değiştirme felan yapmadım " MIUI 7.3/Stable 7.3.3.0(MAACNDD) " bootloader sıkıntı yaratırmı değiştirmem gerekir mi video'yu anlatan arkadaş sonsuz teşekürler.
Sıkça Sorulan Sorular konusunda resimli olarak hangi romu kullandığınızı anlamanın yöntemlerini yazdım. Siz şu anda Çin stabil sürüm kullanıyorsunuz. İngilizce kullanabiliyorsanız, Google Installer ile de Google servislerini yüklediyseniz birşey yapmanız gerekmiyor. Ama Türkçe istiyorsanız Unlock yapıp Global rom yüklemeniz gerekir.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

siyahyoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
jiayu g4
Konular
0
cevap için teşekürler videoya baktım chatin_62 video için bi kere daha teşekürler,yanlız tlf kilidini kırmak için romu değiştirmem gerekiryormu ki anladığım kadarıyla gerekiyor çünkü root olayı yok bu kullandığım romda

ibrahim32

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi5
Konular
4
ben 2 adet mi5 cihazının bodloader açtım .birinde global geliştirici rom vardı,diğerinde çin stabil rom vardı.ben telefonları edl moda alamamıştım,üzerinde gelen rom ile unlock anlatımını yaptım ve oldu.

AhmtOzdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
tesekkurler guzel bir anlatım olmus. bende bugün deneyeceğim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
cevap için teşekürler videoya baktım chatin_62 video için bi kere daha teşekürler,yanlız tlf kilidini kırmak için romu değiştirmem gerekiryormu ki anladığım kadarıyla gerekiyor çünkü root olayı yok bu kullandığım romda
Unlock için Çin Developer rom gerekiyor. Bu da Çin stabil sürüm yüklü cihazlarda Updater üzerinden, Global stabil yüklü cihazlarda ise EDL Mod ile yükleniyor.

Bu arada Çin Stabil sürüm üzerinden Unlock yapabilen arkadaşlar da var. Telefonların sağı solu belli olmuyor. :)

siyahyoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
jiayu g4
Konular
0
teşekürler herşey için chatin_62 üzerindeki rom ile kilidini açtım romuda yükledim şu anki sorunum imei, imei içinde bi video yaparsanız veya tarif ederseniz sevinirim forumda bulamadım.Çok acelesi yokda öğrenirip değiştirebilirsem imei iyi olur :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
teşekürler herşey için chatin_62 üzerindeki rom ile kilidini açtım romuda yükledim şu anki sorunum imei, imei içinde bi video yaparsanız veya tarif ederseniz sevinirim forumda bulamadım.Çok acelesi yokda öğrenirip değiştirebilirsem imei iyi olur :)
Maalesef bunu yapmamız mümkün değil. Forumda birçok konuda bu işlemin anlatımını yapıldığı linkler verildi. micro77 arkadaşın kendi sitesinde yada akilli be sitesinde yaptığı anlatımlara göre yapabilirsiniz.

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Maalesef bunu yapmamız mümkün değil. Forumda birçok konuda bu işlemin anlatımını yapıldığı linkler verildi. micro77 arkadaşın kendi sitesinde yada akilli be sitesinde yaptığı anlatımlara göre yapabilirsiniz.

Hocam bnm tel de mi sikinti var twrp kuruyorum sifre icin video daki anlatimlari uygulayip rom attigimda tel acilmiyor 3 nokta devamli dönüyor tel acilmiyor tekrardan global rom flasliyorum twrp yukluyorum yine ayni sorun ne olabilir

siyahyoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
jiayu g4
Konular
0
Hocam bnm tel de mi sikinti var twrp kuruyorum sifre icin video daki anlatimlari uygulayip rom attigimda tel acilmiyor 3 nokta devamli dönüyor tel acilmiyor tekrardan global rom flasliyorum twrp yukluyorum yine ayni sorun ne olabilir

aynı sorun bendede oldu ben flash tools ile yükledim flash tools da yüklemeden önce aşağıda flash all diye bi tick var onu işaretledim öyle yaptım.

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
aynı sorun bendede oldu ben flash tools ile yükledim flash tools da yüklemeden önce aşağıda flash all diye bi tick var onu işaretledim öyle yaptım.
Hocam flash all seceneginde yukluyorum bende ama twrp siliniyor tekrar twrp kuruyorum kilidini kaldiriyorum rom kuruyorum tel takili kaliyor 3 noktada ...

Üst Alt