- Adım
- Murat
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Konular
- 0
ben türkçe yapabilmek için global yüklemeye çalışıyorum.Abi son global mi son beta mi yüklemek istiyorsun?
ben türkçe yapabilmek için global yüklemeye çalışıyorum.Abi son global mi son beta mi yüklemek istiyorsun?
Anladığım kadarıyla sizde Çin romu yüklü. Çin romundan global roma geçmek için öncelikle Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Sonrasında miflash ile global Fastboot romu yüklemeniz gerekir.ben türkçe yapabilmek için global yüklemeye çalışıyorum.
halil bey tüm videoları izledim forumu da okudum ancak bootloader kilidini açamıyorum maalesef. 72 saat bekledim tekrar denedim yine de mi unlock status kısmı 10008 hatası veriyor. Kafayı yiyeceğim vallahiAnladığım kadarıyla sizde Çin romu yüklü. Çin romundan global roma geçmek için öncelikle Bootloader kilidini açmanız gerekiyor. Sonrasında miflash ile global Fastboot romu yüklemeniz gerekir.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abicim yardım etmek isterim ama benim telefon direk global rom yüklü gelmişti o işlemlerle hiç uğraşmadım uğraşmış olsam yardımcı olurdum.halil bey tüm videoları izledim forumu da okudum ancak bootloader kilidini açamıyorum maalesef. 72 saat bekledim tekrar denedim yine de mi unlock status kısmı 10008 hatası veriyor. Kafayı yiyeceğim vallahi
[doublepost=1513100218,1513099342][/doublepost]Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?
halil bey tüm videoları izledim forumu da okudum ancak bootloader kilidini açamıyorum maalesef. 72 saat bekledim tekrar denedim yine de mi unlock status kısmı 10008 hatası veriyor. Kafayı yiyeceğim vallahi
[doublepost=1513100218,1513099342][/doublepost]Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?
Beta rom yükleyebilirsin kilit açık olmadanhocam merhaba
bootloder kilidi kapalı iken telefonun yazılı çöktü ve açılmıyor.
mi başvuru yaptım ve bootloder kilidimi açtılar. fakat telefondan geliştirici seçeneklerinden bootloder kilidi açık olmadığı için yeni yazılım yükleyemiyorum..
Ne yapmam gerekli yardmcı olabilirmisin
Hangi yöntemle nasıl yükleyebiliriz mi 5x var kilit açık değil global beta yüklemek istiyorumBeta rom yükleyebilirsin kilit açık olmadan
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi