Rehber Mi5 Unlock == Videolu Anlatım==

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
zaten o yere tıklayınca o hatayı veriyor hocam.peki bootloader kilitli iken nasıl beta rom kuracağım acaba?
Cihazınız ne ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NicK35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin Ceng
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
2
Mi6
[doublepost=1511722277,1511722241][/doublepost]

Linki Chrome üzerinden indir. Güncelleyiciyi aç yukarıda ki 3 noktaya tikla paketi sec de indirdiğin paketi sec ve yükle.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Destek Uzmanı ve Grafik Tasarımcı (Amatör)
Konular
1
  • Yine Developer options'tan (Geliştirici seçenekleri) Mi unlock status (Mi kilit durumu) seçeneğine girip hesabınızı ekliyorsunuz. Hesabınızın eklendiğine dair mesajı gördükten sonra çıkabilirsiniz.
Bende sim kart etkinleştirilemedi ama bu alanda cihaz ve hesap eklendi mesajını aldım. İşlemlere devam edebilir miyim ?
[doublepost=1511808461,1511789929][/doublepost]i.mi.com sayfasında GSM hattını etkinleştirdim ama cihazı bul u aktif ettiğimde telefonda sim kart etkinleştirilemedi diyor. Mi hesabımda da Mi Telefon > Sim kart yok ya da etkinleştirilemedi ibaresi var. Mi kilit açma ekranında hesap ve cihaz ekle yaptığımda başarıyla eklendi diyor. Unlock işlemine bu halde geçeyim mi ? Yoksa mutlaka sim kart etkinleştirmem mi gerekiyor ?

muratkucuk26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
arkadaşlar cihazım mi6 Shunter ile aynı sıkıntıları yaşıyorum. Beta Romu nasıl yükleyeceğim?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
  • Yine Developer options'tan (Geliştirici seçenekleri) Mi unlock status (Mi kilit durumu) seçeneğine girip hesabınızı ekliyorsunuz. Hesabınızın eklendiğine dair mesajı gördükten sonra çıkabilirsiniz.
Bende sim kart etkinleştirilemedi ama bu alanda cihaz ve hesap eklendi mesajını aldım. İşlemlere devam edebilir miyim ?
[doublepost=1511808461,1511789929][/doublepost]i.mi.com sayfasında GSM hattını etkinleştirdim ama cihazı bul u aktif ettiğimde telefonda sim kart etkinleştirilemedi diyor. Mi hesabımda da Mi Telefon > Sim kart yok ya da etkinleştirilemedi ibaresi var. Mi kilit açma ekranında hesap ve cihaz ekle yaptığımda başarıyla eklendi diyor. Unlock işlemine bu halde geçeyim mi ? Yoksa mutlaka sim kart etkinleştirmem mi gerekiyor ?
Devam edebilirsiniz sim kart etkinleştirmek zorunlu değil.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali.Cevik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi Mix 2
Meslek
Destek Uzmanı ve Grafik Tasarımcı (Amatör)
Konular
1
Teşekkürler. Yanıtı bekleyemedim sabırsız şekilde kurdum bile MiPro romu :):):)
Bundan sonraki Rom yüklemelerinde mi hesabımı eklemeden kurulumlara devam edebilir miyim ? Bu çin e giden SMS ücretlerine ayar oldum artık :)

muratkucuk26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
0
Son sürüm beta yazılımı indirip telefonun kendi guncelleyicisi üzerinden yüklüyorsun o sorun halloluyor hocam.
shunter kardeşim son global sürümü yükleyemiyorum bir türlü sen nasıl yaptın anlatabilir misin? delireceğim valla.

Üst Alt