Yeniden Lock edilebilir. "Fastboot oem Lock" (aklımda yanlış kalmadıysa) komutu yeterli. Açmak için tekrar Unlock işlemini yapmanız gerekir.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Bu arada yüklediğim her şey aynı kalır mı? Örnek reklam engelleyici yükledim, xiaomi programlarını kaldırdım arkada çalışan v.b küçük düzenlemeler yaptıktan sonra fastboot oem lock işlemini yaptım, iPhone'lardaki jailbreak kaldırılınca olanlar gibi işler karışmaz değil mi?
Sorumu bir örnekle daha da spesifik sorayım. Kilidi açtım. Farklı bir ROM yüklemedim. Miui 9 Global 7.8.24 Beta da bahsettiğim şeyleri yaptım, kilidi kapadım. Bir sonraki güncelleme bana geldiğinde alabilir miyim ve güncelleme sonrasında bu işlemleri yeniden mi yapmak zorunda kalırım?
Unutmadan hazırladıklarınıza göre tüm işlemleri yaptım. Linkini verdiğiniz Xiaomi usb driver ile tanıdı ADB'yi Windows, PDA'ya gerek kalmadı. Kalan her şeyi de gösterilen şekilde hazırladım. MiFlash da Mi5'i görüyor. Başvuru hariç her şey hazır sanırım hatta galiba Çin ROM'da gerekmiyor artık, Miui 9 Global Beta ile yapabileceğim sanırım unlock işlemini. Teşekkürler...